iyidir kuzu bildiğin gibi işte.sen naptın baya gezdin galibagünaydıınn ne çok yazmışsınız hepsini okudum ama diğer tarafı daha okumadım herkesin iyi olmasına sevindim befer naptı acaba merak ettim onu da
sizler nasılsınız canlar
ben çok gezdim yavru yaa önce istanbula gittik orda bayaaa gezdik bi günde 17.000 adım falan olmuştu 4 gece 3 gün ordaydık pazartesi geldik ama ben işe gidecek gibi değildim zaten salı günü de antalyaya gidicez diye iznimi iyice uzattım antalyada güzeldi hava çok sıcaktı sezon devam ediyor gibiydi otel çok kalabalıktı ben daha sakin olur diye düşünüyodum ama baya hareketliydi.iyidir kuzu bildiğin gibi işte.sen naptın baya gezdin galiba
çok iyi yapmışsınız yaa.evet sıcakmış oralar daha.denize girdinizmi.ben çok gezdim yavru yaa önce istanbula gittik orda bayaaa gezdik bi günde 17.000 adım falan olmuştu 4 gece 3 gün ordaydık pazartesi geldik ama ben işe gidecek gibi değildim zaten salı günü de antalyaya gidicez diye iznimi iyice uzattım antalyada güzeldi hava çok sıcaktı sezon devam ediyor gibiydi otel çok kalabalıktı ben daha sakin olur diye düşünüyodum ama baya hareketliydi.
benden haberler böyle sizler naptınııızz
canım hiiiçç endişe yapma kendine bende aynısını hissederdim diğer veliler otu çöpü sorarlar ben irdelemiyo muyum derdim ama şöyleki ben bi konu hakkında konuşmak istiyorsam giriş çıkış saatlerini tercih etmezdim çünkü öğretmen diğer çocuklarla da ilgilenmek zorunda benim bıdı bıdımla ne kadar ilgilenir. ilaç vs ayrıca ilgilenmesini istediğim şeyler varsa madde halinde mesaj atardım. ya da öğretmen sakinse sorardım konuşurduk falan. o tipleri bilirim sen hiç kendine vicdan yapma canım ayrıca çocuklarımız daha çok kendinden emin oluyor böylelikle olayı drametize etmenin anlamı yok.çok iyi yapmışsınız yaa.evet sıcakmış oralar daha.denize girdinizmi.
biz aynı.ev iş arası devam ediyor.dün kv geldi.hayat devam ediyor
ya bişey anlatacağım.sabah oğlanı ben bıraktım kreşe.işte normal öpücük vs bizden önce de biri vardı kapıda.biliyorum onları.bizi görünce kadın ayy bunlar yenimi dedi.halbuki kaç defa karşılaştık.öğretmenle konuşacam fırsat vermedi.ayy hocam şunu yedi ay hocam uyurken böyle yaptı.ay burnu akıyor ayy ilacı ay bilmem neyi zıkkımın kökü diyes,im geld.i.sonra kendimi sorguladım çocuğumun üstüne düşmüyormuyum diye.çocuğu bırakıp kolay gelsin diyip çıkıyorum .
sağolasın canım.haklısın.bende gerekli olan şeyleri telden yazıyorum bazen bazende içerde oluyor.gerçi öyle çokta olmadı yani.yarın toplantı varmış galiba.bakalım .bu arada minimal yaşam topiği var.bakmışmıydın oraya.faydalı bulabilirsin.canım hiiiçç endişe yapma kendine bende aynısını hissederdim diğer veliler otu çöpü sorarlar ben irdelemiyo muyum derdim ama şöyleki ben bi konu hakkında konuşmak istiyorsam giriş çıkış saatlerini tercih etmezdim çünkü öğretmen diğer çocuklarla da ilgilenmek zorunda benim bıdı bıdımla ne kadar ilgilenir. ilaç vs ayrıca ilgilenmesini istediğim şeyler varsa madde halinde mesaj atardım. ya da öğretmen sakinse sorardım konuşurduk falan. o tipleri bilirim sen hiç kendine vicdan yapma canım ayrıca çocuklarımız daha çok kendinden emin oluyor böylelikle olayı drametize etmenin anlamı yok.
yakın zamanda bakmadım canım bende 2 yıl önce baya taktım bu minimal yaşama bayada azaldım hatta kıyamadığım eşyalarla kıyafetlerle vedalaştım. bana verdiğin tüm hizmetler için teşekkür ediyorum dedim yoolladımsağolasın canım.haklısın.bende gerekli olan şeyleri telden yazıyorum bazen bazende içerde oluyor.gerçi öyle çokta olmadı yani.yarın toplantı varmış galiba.bakalım .bu arada minimal yaşam topiği var.bakmışmıydın oraya.faydalı bulabilirsin.
ben geçen sene şubat gibi başladım.daha sürer benim süreç.baya azaldı ama.eşyalar.gereksi büyük parçalar var şuan onlar sıkıntı .çöüm bulmam lazım da daha dursun diyorum şimdilik.topik baya hareketli günlük işleri,haftalık planlarını falan yazan var.yemek listesi vs.çokda aktif.baya faydalanıyorum. düzene soktular beniyakın zamanda bakmadım canım bende 2 yıl önce baya taktım bu minimal yaşama bayada azaldım hatta kıyamadığım eşyalarla kıyafetlerle vedalaştım. bana verdiğin tüm hizmetler için teşekkür ediyorum dedim yoolladım
zayıflayınca giyerim dediğim şeyler ya da markalı diyip çok para verdim diye kıyamadığım şeyler hiç arkama bakmadan gönderdim bi çoğunu
ama tam anlamıyla minimalleşemedim heralde çok fazla azalmak bana iyi gelmeyebilir bilmiyorum ama
sen naptın nasıl ilerledi sürecin
evet şöyle bi baktım güzel bi gruba benziyor. ben de heep istedim düzenli olmayı sabah erkenden bişeyleri yapıp çıkmayı y ada akşam yatarken şöyle bi toparlamayaı amatembelim ben yaaben geçen sene şubat gibi başladım.daha sürer benim süreç.baya azaldı ama.eşyalar.gereksi büyük parçalar var şuan onlar sıkıntı .çöüm bulmam lazım da daha dursun diyorum şimdilik.topik baya hareketli günlük işleri,haftalık planlarını falan yazan var.yemek listesi vs.çokda aktif.baya faydalanıyorum. düzene soktular beni
BENDE tembelim.çocuklar olduktan sonra biraz toparladım işteevet şöyle bi baktım güzel bi gruba benziyor. ben de heep istedim düzenli olmayı sabah erkenden bişeyleri yapıp çıkmayı y ada akşam yatarken şöyle bi toparlamayaı amatembelim ben yaa
tembel olduğum için de hayatımı kolaylaştıracak şeyler arıyorum hep
buğdayı bende hiç atmadım ama neden olmasın mantıklı yaniBENDE tembelim.çocuklar olduktan sonra biraz toparladım işte
buğday nohuthaşlayıp atacağım.ayran çorbası için.geçen gördüm.nohut etıyordumda buğdayda haşlayıp atmışlar
hoşgeldin kuzumselam kızlar :)
dün çok yoğundum ben de, şirkette işler vardı..
canımmm hoş buldum.. nasılsın suhancığımhoşgeldin kuzum
iyidir baby sen nasılsın.canımmm hoş buldum.. nasılsın suhancığım
dün kötü bugün iyiyim hem yoğundum hem benim adamla takışıklıydım aman Allah ım ama günü güzel bitirdim :)iyidir baby sen nasılsın.
neyseki güzel bitmiş.düzeldinizmi.bende benimkiyle geçen takıştım.arada slow şarkı atıp duruyordün kötü bugün iyiyim hem yoğundum hem benim adamla takışıklıydım aman Allah ım ama günü güzel bitirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?