niye havasından geçilmice.neden konuşmuyorsunuz.neden eşinden foto isticekler ve benzeri bir sürü deli soru kafamdaayhh eltimde doğum yapacak birde işten cıkmış üff şimdi havasından geçilmez
ama ben konumşyorum ne hali varsa görsün
şimdi kayınvalidemler eşime bebeği göster abin resim atsın fela ndiyecekler fasa fiso
ve kadın hala gidemiyordutamam bu sefer gittim valla bak
anlatamamniye havasından geçilmice.neden konuşmuyorsunuz.neden eşinden foto isticekler ve benzeri bir sürü deli soru kafamda
Hafif burun akıntısı dışında bişey yok şükürvalla bizde bi dağıldıkda toparlanmaya başlıcaz galiba.geçmiş olsun.geçtimi gribin
Aaa sen Konya ya mi geliyorsunhayranlarımı bırakamıyorum özlemişim be kk
pazar günü sınav var
birde ilde yapıyorlar sabahın köründe yola cıkalacak iyi mi
neyse bu bahanelen bol bo lgezeriz konya merkezde
resm atarm face book 'a kıskananlar çatlasın
evet ne oldu kiiAaa sen Konya ya mi geliyorsun
kimsecikler kalmamış buralardaselam millet nerdesiniz bikaç sayfa konuşulmuş bitmiş :)
nasılsınız bakam haftanın son günü
hoşbuldm canm nasılsın oglan ne yapıyor nasıl gidiyorsende hoşgeldin tekrar.
ne yalan mı söylüyoz saanki görünen köy klavuz istemez
aa işlerim yoğun giremedim.menümü yazıp gelecemne yalan mı söylüyoz saanki görünen köy klavuz istemez
benim neden işlerim hiç yogun olmuyor bıktım böyle körelip bir odada hapis hayatı yaşamaktan insan yüzü görmemektenaa işlerim yoğun giremedim.menümü yazıp gelecem
aaa ayıp be çalıştığına şükretmiyordabenim neden işlerim hiç yogun olmuyor bıktım böyle körelip bir odada hapis hayatı yaşamaktan insan yüzü görmemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?