sus şu oturma odam ısınmıyor kafayı yiyecem lanet gitsin eşim ev sahibi ile görüşecekti bugün ek petek ve köpük için diğer yerler
sağlam üfürmüşsünbenim matematik cografya felan çok kötü.. almıyor kafa basmıyor. işte evlenmeden evvel 86 aldm onlada atanamadım o zaman düz lise olarak girmiştim
onuda zaten cogunu üfürdüm
tutmuş valla.
Karataygerçekten mi hangi ilçesindesin kız
haa bilemedim onu.senin kaç.bizimki 35 falanmı acabaonu demiyorum kız oda sıcaklığını soruyorum
birde sınavdan erken cıktım diye annem azarladıydı panpasağlam üfürmüşsün
35 de isilik olursunuz be.haa bilemedim onu.senin kaç.bizimki 35 falanmı acaba
petekleri temizlettinizmisus şu oturma odam ısınmıyor kafayı yiyecem lanet gitsin eşim ev sahibi ile görüşecekti bugün ek petek ve köpük için diğer yerler
23 24 oturma odası 20 21 .. ne yapsam ısınmıyor orası 21 de de insan üşüyor
hoşgeldin canım.bu aralar biraz durgundu ama buyur gel inanılmaz kafa dağıtırsın.özellikleEclipsse varsa
sınav yerim selçuk ünv. kampüsüne çıkmış bende ereğlideyim zaaban köründe cıkacaz yolaKaratay
evet petekde sıkıntı yok sıkıntı oturma odası tek petekle ısınmıyorpetekleri temizlettinizmi
birde sınavdan erken cıktım diye annem azarladıydı panpa
ünv. gidecem ya tam o gün sınavdı bi heveslyim
sınavdan cıktım ben daha kuaföre yetişecem dedim di
şimdi üfürsem tutmaz
burası rahat .her zaman beklerim.işim olmadıkça dalıyorum burayaTüm siteyi bir tur dolandım, siyasette banlanıyorum baktım geyikte sen varsın, gelirim artık
kadın kullanmıyorsa açma gereği duymuyordur.petek odanın büyüklüğüne göre ayarlanmamışmı.daha çok ısınan odaya taşınsanevet petekde sıkıntı yok sıkıntı oturma odası tek petekle ısınmıyor
ve altımdaki cimri komşum orayı yakmıyor
bana inat yapıyon demi27 bizim sanırım
gel bacım gel bizimkide öyle bu kadın benim psikoljimi bozuyor 27 derece nedirBen şimdi 27 dereceye takılı kaldım, 22 bizim ev, senin biraz fazla mı olmuş.
Para var huzur var diyorsun yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?