2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bayadır yoktun.çalışmadınmı
çalştm biraz ama kafam almıyor
türkçeyi baya ypaarım paragraf+ sözel mantık çok iyidir
dil bilgisindende ünlü düşmesi daralması + eylemsi felan yapabilirim kaçmazsa
tarihten sadece ınkılap tarihini biliyorum
ilkeler ınkılaplar kongreler cemiyetler vs.. gerisi yok tarihten 5 6 soru ancak mı yaparım bilmiyorum
güncel bilgilerden biraz bilyorum
anayasa değişikliği vatandaşlık danda b iraz yaparım
matematiktende bilmiyorum
hiç çıkmasa 5 net cıkar
cografya hiç yok zaten
75 almam lazım katip olabilmek için

sözel mantık 4 soru gelecek sapması yüksek onu hemen yapıyorum paragraflardan hiç yanlışım cıkmıyor türkçeden umudum var.. kötü geçmesse alrım inşallah..
ah ah eşime önce haber gelseydi adana adliyesinde katiplik için ben çalışabilirdim oysa

çıkmış sorulardan çöz.netten bak varsa en son 3 yılın.bugun akşam yarın sabah çöz

sen memurluğa kaç puanla atandın ne kadar süre çalıştın ..
85le atandım.benim temel sağlamdı.sayısalcıydım lisede matematik geometri falan çok iyiydi bende.tarih bilgimde iyidir.tarih severim okurum.ordan yani.çografya hiç yoktur.ben çıkmış soruları çok çözdüm özellikle son 10 yılın

SUHAN sizin cocuklar olunca soruyum dedim eviniz gündüzleri kaç derece canım biliyormsn ? kaç derece tutuyorsun cocuklar için

vaktim yok ki yarın çok iş var evde birgünde sınav zaten artık ne gelirse inşallah bir dakine iyi hazırlanmayı düşünüyorum
demirleke bana umut oldu 30 yaşıda atanmış ben daha 25 deyim neden olmasın demi..

benim matematik cografya felan çok kötü.. almıyor kafa basmıyor. işte evlenmeden evvel 86 aldm onlada atanamadım o zaman düz lise olarak girmiştim
onuda zaten cogunu üfürdüm
tutmuş valla.

yok yani birde sınavı konya merkeze almışlar o kadar insana boşu boşuna masraf
ben 2 saat yol gelecem sabahın köründe

SUHAN sizin cocuklar olunca soruyum dedim eviniz gündüzleri kaç derece canım biliyormsn ? kaç derece tutuyorsun cocuklar için
aslının kombinin markasına göre evin güneş almasına göre çok fark eder biliyormusun gündüzleri şimdilik 45-50 arası akşamları 60.ama kış daha bastırınca yükselir derece

aslının kombinin markasına göre evin güneş almasına göre çok fark eder biliyormusun gündüzleri şimdilik 45-50 arası akşamları 60.ama kış daha bastırınca yükselir derece
onu demiyorum kız oda sıcaklığını soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…