yok canm bireysel kombi evet o petek içeri için yetersiz birde alt kat yakmıyor o odayı soguk çekiyor direk parkelerden.aa baya soğuk demek ek ısıtıcı kullanıyorsan.demir döküm iyidir aslında.demekki petek küçük geliyor.merkezimi sizin
ben ısınıyım o parayı vermeye razıyımGeçen yıl en fazla 300 verdik birkaç ay, pay ölçerli değil.
Önce ki evimde 4 yıl önce ısınmadan bu parayı veriyordum kendim 45 de yakarak
ev sahibi kabul etti canm eşim tesitat ustası kendi ek petek ilave edecekEclipsse merkezi olsa petek artirimi sorun olur zaten bireyselmiş, ilave petek sorunu çözer bence.
Yoksa çocukda var sıcak bir ev bulup çıkmaktan başka çare kalmamış.
Havalar iyice soğumadan ev sahibini zorlayın
Gece bazen cehhenneme dönüyor, ara kat olunca gündüz 22, akşam 25-26, gece 40 felan oluyor sanırım ev iyice ısınınca parça parça soyunmaya başlıyoruz.ben ısınıyım o parayı vermeye razıyım
peki kışın evin derecesi kaç oluyor ?
oh ne güzel.. hayatım boyunca hiç böyle ısınamadımGece bazen cehhenneme dönüyor, ara kat olunca gündüz 22, akşam 25-26, gece 40 felan oluyor sanırım ev iyice ısınınca parça parça soyunmaya başlıyoruz.
Ben hiç yorgan kullanmadım hep pike
En büyük sorun komşu tabi, benim önce ki evde salonu yakmazdı bazen komşu orayı ısıtmak için derce artırınca oturma odası hamam taşı gibi olurdu yerden ısıtma.oh ne güzel.. hayatım boyunca hiç böyle ısınamadım
aslında kombili ev mantıklı değil
alt komşun yakmadığı zaman ısınamıyorsun çok net
hoşbuldm canm nasılsın oglan ne yapıyor nasıl gidiyor
Offff feccii trafik olursınav yerim selçuk ünv. kampüsüne çıkmış bende ereğlideyim zaaban köründe cıkacaz yola
evet biliyorum canm saat 5 6 gibi çıkacağız bakalımOffff feccii trafik olur
Kampüstn girsen bile coooookkkk yol katedilcek cok erken cikmalisin
ogluşda iyi işte hazır havalar iyi iken bol bol parka çıkarttırıyorumiyiyiz canım çok şükür
bir sıkıntı yok sen nasılsın oğluşun nasıl
bizim burda yerden ısıtma bina yok kiEn büyük sorun komşu tabi, benim önce ki evde salonu yakmazdı bazen komşu orayı ısıtmak için derce artırınca oturma odası hamam taşı gibi olurdu yerden ısıtma.
Yeni eve geçersende yerden ısıtma çocuk için mükemmel
günaydın ballı lokmaGünaydınnnn herkeslere
diriltirizkimse yok ölü topik olmuş burası
şükür gelebildingünaydın ballı lokma
sınav nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?