Ben şimdi 27 dereceye takılı kaldım, 22 bizim ev, senin biraz fazla mı olmuş.
Para var huzur var diyorsun yani :)
bizimde diğer odalar 23 derece ve gayet iyi kış içinBen şimdi 27 dereceye takılı kaldım, 22 bizim ev, senin biraz fazla mı olmuş.
Para var huzur var diyorsun yani :)
pis zengin seni
bana inat yapıyon demi
bizim ev 25 olsa ben kısa kollu ile dolaşırım
hem uzmanlar ideal oda ısısı 21 23 diyor naber
Ben şu an 22 derecede şortla geziyorum 27 olsa neler olur bilemedim
oglumun odası var bir orayada nasıl taşınıyım cocugun odasını mı bozuyumkadın kullanmıyorsa açma gereği duymuyordur.petek odanın büyüklüğüne göre ayarlanmamışmı.daha çok ısınan odaya taşınsan
eiviniz güney cephe mi pekiBen şu an 22 derecede şortla geziyorum 27 olsa neler olur bilemedim
iki kuzum var benim.dikkat etmeye çalışıyoruz.bakma sen 27'e .normal sıcaklıkta seyrediyoruzBen şu an 22 derecede şortla geziyorum 27 olsa neler olur bilemedim
bizimde diğer odalar 23 derece ve gayet iyi kış için
yalnız oturma odası 20 ısıtamıyorum orayı ama çözüm bulacaz bulduk yapacaz o zaman orrada sıcacık olur inşallah
ben neye şok oldum
gecen sene 150 gelen fatura 199 gelecek bu kadar mı olur be
valla koyar be bacım .. durumu olmayan ne yapsın.Odaların metrekaresi önemli, komşunun ciddi etkisi var, cam pencere balkonda etkiliyor bunlardan biri değilse, biri odaya üfürüyor olabilir :)
Faturaları da dert etmeyin biz nelere alıştık bu ülkede, bize koyar mı doğal gaz
hım anladım.peteğin uzunluğu ne kadar acaba.bide hava olabilir petekte.eşin havasını alsınoglumun odası var bir orayada nasıl taşınıyım cocugun odasını mı bozuyum
yatak odası ince uzun sıgmayız
salon zaten han gibi at koşturulur orayı hiç yakmıyorum
Kuzey cephe ama yalıtım iyi sanırım tabi bizim merkezi alttan üstten veriyorlar odunueiviniz güney cephe mi peki
bizim ki kuzey hiç güneş almıyor
yeni bina yalıtım var ..
bu oturma odası işini çözecem diğer seneler oglumun odası olmadı için orada idare ediyorduk bir kanepe atıp ama artık ona oda aldık orayada gidemiyoz. kaldık oturma odasında
herşeyi yaptık fayda etmiyo r oturma odasınahım anladım.peteğin uzunluğu ne kadar acaba.bide hava olabilir petekte.eşin havasını alsın
Öyle zaten derdimiz onlar ama kimsenin sesi çıkmıyor ki yavru.valla koyar be bacım .. durumu olmayan ne yapsın.
canım yalıtım iyi ev mesela hemen sogumaz kolay ısınıyor.. 40 45 derece iken kombi 23 derece oluyor odalar..Kuzey cephe ama yalıtım iyi sanırım tabi bizim merkezi alttan üstten veriyorlar odunu
aa baya soğuk demek ek ısıtıcı kullanıyorsan.demir döküm iyidir aslında.demekki petek küçük geliyor.merkezimi sizinherşeyi yaptık fayda etmiyo r oturma odasına
ev sahibi ile görüştük ek petek koyulacak tavana köpük bende bir 6 metre daha halı alıp iki halı sereceğim oraya..
tek petek o odayı ısıtmaya yetmiyor
ev sahibi kabul etmese taşınacağım illallah geldi artıkkombim demir döküm bu arada benimkide 40 45 arasında yanıyor diğer taraflar sıcacık oturma odasına donuyoruz
birde oraya ufo yakıyorum
sizin merkezi ne kadar geliyor kışınÖyle zaten derdimiz onlar ama kimsenin sesi çıkmıyor ki yavru.
Neyse benim ayar bazen kaçıp siyasete dalıyorum.
Allah yardımcısı olsun herkesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?