2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Ben şimdi 27 dereceye takılı kaldım, 22 bizim ev, senin biraz fazla mı olmuş.
Para var huzur var diyorsun yani :)
bizimde diğer odalar 23 derece ve gayet iyi kış için
yalnız oturma odası 20 ısıtamıyorum orayı ama çözüm bulacaz bulduk yapacaz o zaman orrada sıcacık olur inşallah
ben neye şok oldum
gecen sene 150 gelen fatura 199 gelecek bu kadar mı olur be

yani ne olur gerçeği söylesen ben iböyle sinir etmesen 27 derece cok sıcak birkere

kadın kullanmıyorsa açma gereği duymuyordur.petek odanın büyüklüğüne göre ayarlanmamışmı.daha çok ısınan odaya taşınsan
oglumun odası var bir orayada nasıl taşınıyım cocugun odasını mı bozuyum
yatak odası ince uzun sıgmayız
salon zaten han gibi at koşturulur orayı hiç yakmıyorum

Ben şu an 22 derecede şortla geziyorum 27 olsa neler olur bilemedim
eiviniz güney cephe mi peki
bizim ki kuzey hiç güneş almıyor
yeni bina yalıtım var ..
bu oturma odası işini çözecem diğer seneler oglumun odası olmadı için orada idare ediyorduk bir kanepe atıp ama artık ona oda aldık orayada gidemiyoz. kaldık oturma odasında

Odaların metrekaresi önemli, komşunun ciddi etkisi var, cam pencere balkonda etkiliyor bunlardan biri değilse, biri odaya üfürüyor olabilir :)
Faturaları da dert etmeyin biz nelere alıştık bu ülkede, bize koyar mı doğal gaz

valla koyar be bacım .. durumu olmayan ne yapsın.

oglumun odası var bir orayada nasıl taşınıyım cocugun odasını mı bozuyum
yatak odası ince uzun sıgmayız
salon zaten han gibi at koşturulur orayı hiç yakmıyorum
hım anladım.peteğin uzunluğu ne kadar acaba.bide hava olabilir petekte.eşin havasını alsın

Kuzey cephe ama yalıtım iyi sanırım tabi bizim merkezi alttan üstten veriyorlar odunu

hım anladım.peteğin uzunluğu ne kadar acaba.bide hava olabilir petekte.eşin havasını alsın
herşeyi yaptık fayda etmiyo r oturma odasına
ev sahibi ile görüştük ek petek koyulacak tavana köpük bende bir 6 metre daha halı alıp iki halı sereceğim oraya..
tek petek o odayı ısıtmaya yetmiyor
ev sahibi kabul etmese taşınacağım illallah geldi artık kombim demir döküm bu arada benimkide 40 45 arasında yanıyor diğer taraflar sıcacık oturma odasına donuyoruz
birde oraya ufo yakıyorum

Kuzey cephe ama yalıtım iyi sanırım tabi bizim merkezi alttan üstten veriyorlar odunu
canım yalıtım iyi ev mesela hemen sogumaz kolay ısınıyor.. 40 45 derece iken kombi 23 derece oluyor odalar..
ama oturma odasını ısıtamadık ısınmıyor ben anlamadım ya eşim zaten tesisat ustası peteklerde kombide bir sıkıntı yok alttan yanmıyor
eşim diyor ki bu petek buraya yetmiyor.. ek ilave yapılacak bakalım bugün ev sahibi ile görüşecekti.. kabul etmesse taşınacam.. ben ısınmayan bir oturma odasına ne yapyım..
en çok vakti orada geçiriyoruz

aa baya soğuk demek ek ısıtıcı kullanıyorsan.demir döküm iyidir aslında.demekki petek küçük geliyor.merkezimi sizin

Öyle zaten derdimiz onlar ama kimsenin sesi çıkmıyor ki yavru.
Neyse benim ayar bazen kaçıp siyasete dalıyorum.
Allah yardımcısı olsun herkesin
sizin merkezi ne kadar geliyor kışın
bende taşınırsam merkezi issitiyorum
vay altın yanmadı üstün yanmadı derdi yok sıcacık ama tuzlu olr diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…