bende bi tane kısa deri istiyorumda bakalım.önce çocukları halletmem lazımay napyım kombi ile kafayı bozdum bu aralar montlarım bu sene idare etmeyecek düşn kendime mont bile bakamadım.
zaten oglandan bize sıra gelmiyor eşiminde yok da ona hiç sıra gelmiyorbende bi tane kısa deri istiyorumda bakalım.önce çocukları halletmem lazım
yok be kuzum anca ucu ucuna yetiyor iki bebe olunca.gönlümüz zengin bizimkarı koca memursunuz daha ne olsun insafsız senn aldığın tek mAaş bizim aylık toplam gelirimiz
sus be yemezleryok be kuzum anca ucu ucuna yetiyor iki bebe olunca.gönlümüz zengin bizim
geçen lcw den netten sipariş verdim.bazen bulamadığım oluyor ve şuan en uygun orası gibi.çocuk ürünleri güzel oluyorzaten oglandan bize sıra gelmiyor eşiminde yok da ona hiç sıra gelmiyor
bende oglana lcw dan alıyorum hep.. kendimede nerede ucuz varsageçen lcw den netten sipariş verdim.bazen bulamadığım oluyor ve şuan en uygun orası gibi.çocuk ürünleri güzel oluyor
alemsin heesus be yemezler
size anca yetiyor ise biz ne yapalım insafsız
Geldim bebikimMinik Duduklu Tencere meleklerim
napıyon yorgun ve enerjik anneGeldim bebikim
neye gelmediki zam.netten bakabilirsin bazen mağazayla oynaya biliyor fiyatlarbende oglana lcw dan alıyorum hep.. kendimede nerede ucuz varsa
burda bebek giyim pek yok o yüzden lcw tercih ediyorum ama gecen sene daha uygundu bu sene çok zam yaptılar
bak gördün mü benim etiketlediklerim geliyor
özellikle o 3 lü çoraplara çok zam yapmışlar sinir oldum he ikili altlar felanda çok uygun oluyor ikili polar kazaklar felan ben zaten pantolon almıyorum cocuk rahat edemiyorneye gelmediki zam.netten bakabilirsin bazen mağazayla oynaya biliyor fiyatlar
Ne olsun evdeim bakımsızlıktan olecegim oturuyorum sen nasılsın :))napıyon yorgun ve enerjik anne
Benimki açık açık.
Aynen bi süre sonra hep aynı muhabbet arada dağıtmak Lazımboşver kız bdv yi oranın dertleri hiç bitmez
Bende netten alıyorum en az 5 TL kâr etmek güzel :))geçen lcw den netten sipariş verdim.bazen bulamadığım oluyor ve şuan en uygun orası gibi.çocuk ürünleri güzel oluyor
aman bende işteyim.. sanki çok mu bakımlıyım vallahi eve gidene kadar pert oluyorum üstüne birde evin işi gücü oglan derken geçip gidiyor günlerim keşke bende evde olabilseydim..Ne olsun evdeim bakımsızlıktan olecegim oturuyorum sen nasılsın :))
Çocuklar gelecek birazdan muhakkak aç olurlar ne hazirlasam diye düşünüyorum
ben bir ara çok sardıydım şimdi bıraktımAynen bi süre sonra hep aynı muhabbet arada dağıtmak Lazım
9,6 ,1.5aman bende işteyim.. sanki çok mu bakımlıyım vallahi eve gidene kadar pert oluyorum üstüne birde evin işi gücü oglan derken geçip gidiyor günlerim keşke bende evde olabilseydim..
senin cocuklar kaç yaşındaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?