2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

özellikle o 3 lü çoraplara çok zam yapmışlar sinir oldum he ikili altlar felanda çok uygun oluyor ikili polar kazaklar felan ben zaten pantolon almıyorum cocuk rahat edemiyor
evet ya onlar uçmuş.bende sweet falan aldım.büyükte açığım çok.küçük abisinin temiz kullandıkları var onlarla, bikaç parçada ona aldım

9,6 ,1.5

1.5 lik uyuyor şuan diğerleri okulda :)
yerim ben onun uykusunu benim oglanda uyuyor kalkar birazdan ararlar görüntülü =)
ne güzel allah evlatlarına sağlık sıhat versin evinize huzur versin canm en önemlisi o
bu aralar bende bir tuafım niye bilmiyorum hep yorgunum eve gidince hiç birşey yapasım gelmiyor dünya iş birikiyor.

benim geçen sene aldıklarımdan halen olan var oglana giyiyor üzerine ilave alıyorum montuda oldu geçen seneki
lcw nın kalıpları baya büyük kolay kolay da küçülmüyor
LCW ye gidiyorum gidip görünce pahalı geliyor indirimde olan ürünlere bakıyorum sadece netten daha çok hoşuma gidiyor kısa bakacağım yakın zamanda hiç sweet yyok ondan alacağım bende ://

Bende de kronik yorgunluk var kimi inanmıyor ama ben hacamat yaptırdim ozerine bir hafiflik geldi :)

LCW ye gidiyorum gidip görünce pahalı geliyor indirimde olan ürünlere bakıyorum sadece netten daha çok hoşuma gidiyor kısa bakacağım yakın zamanda hiç sweet yyok ondan alacağım bende ://
lcw gecen sene iyiydi bu sene çoştu sadece ikili takımları uygun
mesela gecen bir alt beğendim oglana 35 tl .. cok pahalı
triko kazaklar felan 35 40 tl olmuş çok zorluyor bütçeyi iki parça birşey alıyorsun dünyalar tutuyor

Bende de kronik yorgunluk var kimi inanmıyor ama ben hacamat yaptırdim ozerine bir hafiflik geldi :)
eşimde diyor da ben istemiyorum ya..
bende birazda kanszlık var ondan sanrım
birde kafam çok dolu burda muhasebe
evde cocuk eş iş vs derken çorba oluyor beynim yanıyor valla

Pazara çıktım geçen evde giymeye alt alayım diye pazarda bile 20 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…