3 tane çocukla Allah yardım etsin valla ya ama Büyüyünce güzel olur geniş aile :))Zor olmaz mı okula ben götürüp getiriyorum öğle yemeği git gel kafa bulanıyor Allah tan eşim evde bu ara kafam rahat :))
evet.. ama yine 35 tl vermekten iyidir.. ben altları artık başka yerden alıyorumPazara çıktım geçen evde giymeye alt alayım diye pazarda bile 20 TL
Sende mi muhasebe ?eşimde diyor da ben istemiyorum ya..
bende birazda kanszlık var ondan sanrım
birde kafam çok dolu burda muhasebe
evde cocuk eş iş vs derken çorba oluyor beynim yanıyor valla
Çok zor hemde şuan burdayım ama kız uyuyorken duş almam lazım mutfak bulaşık dolu ben bir girip bakayım dedim artı katlanacak çamaşır var3 tane çocukla Allah yardım etsin valla ya ama Büyüyünce güzel olur geniş aile :))
Çok zor hemde şuan burdayım ama kız uyuyorken duş almam lazım mutfak bulaşık dolu ben bir girip bakayım dedim artı katlanacak çamaşır var3 tane çocukla Allah yardım etsin valla ya ama Büyüyünce güzel olur geniş aile :))
aa valla cesaret etsem bende yaptıracam.bi kitap okuyorum şimdi.öneminden bahsediyorBende de kronik yorgunluk var kimi inanmıyor ama ben hacamat yaptırdim ozerine bir hafiflik geldi :)
sorma be bacım .. bende öyleyim.. birde evin yükü çorba oluyorum inan bazen eşim akşam birşey anlatıyor adamı dinlemiyorum yada dinlermiş gibi yapıyorum beynim eror.. vallahi bak cogu şeyi unutuyorum bakıcı hatırlatıyor akşam olsada bir yatsam diyorum sabah beynim dinç olurkenSende mi muhasebe ?
:)
Beynim yanıyor hergün milletin paralarını saymaktan
Yok bende çocuk yok ilerde olur inş evet ya çalışıyorum özel sektör bildiğin gibi işte muhasebe benimdeaman ne olsun işte sabah işe akşam evehep aynı.. senin varmı cocuk çalışıyormsn
aman evin işleri hiç bitmez zaten hiç .. bıktım usandmÇok zor hemde şuan burdayım ama kız uyuyorken duş almam lazım mutfak bulaşık dolu ben bir girip bakayım dedim artı katlanacak çamaşır var
aa valla cesaret etsem bende yaptıracam.bi kitap okuyorum şiBende de kronik yorgunluk var kimi inanmıyor ama ben hacamat yaptırdim ozerine bir hafiflik geldi :)
bir buçuk olan hangi ay.benimde miniğim var iki tane9,6 ,1.5
1.5 lik uyuyor şuan diğerleri okulda :)
inşallah canm evlimisin peki kaç yıllık evlisin.. bende özeldeyim.Yok bende çocuk yok ilerde olur inş evet ya çalışıyorum özel sektör bildiğin gibi işte muhasebe benimde
Oaa valla cesaret etsem bende yaptıracam.bi kitap okuyorum şimdi.öneminden bahsediyor
Bi de seninkiler Peşpeşe hepsi kız mı :)Çok zor hemde şuan burdayım ama kız uyuyorken duş almam lazım mutfak bulaşık dolu ben bir girip bakayım dedim artı katlanacak çamaşır var
Şubat az kaldı doğum günümüzeaa valla cesaret etsem bende yaptıracam.bi kitap okuyorum şi
bir buçuk olan hangi ay.benimde miniğim var iki tane
İki oğlan en küçük kızBi de seninkiler Peşpeşe hepsi kız mı :)
Hacamat ne ola kiaa valla cesaret etsem bende yaptıracam.bi kitap okuyorum şimdi.öneminden bahsediyor
bardakları sırtına lop lop yapıyorlar ya oHacamat ne ola ki
Bı nevi kupa tutma yöntemi her tutulan kupa yerine çizik atılıyor pis kanı vücuttan çekiyorHacamat ne ola ki
Aynı brni anlattın kız :))sorma be bacım .. bende öyleyim.. birde evin yükü çorba oluyorum inan bazen eşim akşam birşey anlatıyor adamı dinlemiyorum yada dinlermiş gibi yapıyorum beynim eror.. vallahi bak cogu şeyi unutuyorum bakıcı hatırlatıyor akşam olsada bir yatsam diyorum sabah beynim dinç olurken
ögleden sonra eror eve gidince linç D:
benim oglanda 2bucuk yaşında seneye kreşe vereceğim inşallahİki oğlan en küçük kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?