aynen eskiden cok bagırırdım abow.. herşeyi kırar dökerdim şimdi o halleirmden eser yok ne cahilmişim..evet çocuklar etklienir diye herşeye bir dikkat ediyorsak eskiden şimdi 2 ,3 dikkat eder olduk bizde
He anlıyor o zamancocuk olunca zaten eskisi gibi bagırıp cagırmak imkansız çok etlileniyor
biz kavga etmeye başlarsak oglan hemen anlıyor susun diye müdahale ediyor =) bizi barıştırıyor
ikimizin elinden tutup sarılın diyor minik kuzum benim =) o yüzden onun yanında ben tartışmıyorum eşimle çok fazla.. o uyurken.. yada kısa kesiyoruz.. eşim de bende
yaş kaçben her zaman haklıyım zaten
gencim gözelim havam var benim
Etkileniyorlar çünkü Ciddende anne karnında bile etkileniyorlarevet çocuklar etklienir diye herşeye bir dikkat ediyorsak eskiden şimdi 2 ,3 dikkat eder olduk bizde
aslında evliliğe alışma süreci biliyormusun.aynen eskiden cok bagırırdım abow.. herşeyi kırar dökerdim şimdi o halleirmden eser yok ne cahilmişim..
yani öyle yapınca karşındaki insan seni anlamıyor ki. ama o noktaya getiriyordu hiç geçinemiyorduk
başka oda mıHe anlıyor o zaman
O da sıkar ya eşleri çocuk car diye tartışamamak ya da baska odada falan tartışırsınız :)))
ya sanırım biz 5. yılımıza giridk ağustosda birşeyler oturuyor zamanla şimdi krııp dökmem asla.. cahillik bence.. birde benim eşim yaşça benden büyük o çok sıkıntı oldu ilk başlardaaslında evliliğe alışma süreci biliyormusun.
bi mutfak yapalım olayı devreye giriyor işte çocuktan sonraHe anlıyor o zaman
O da sıkar ya eşleri çocuk car diye tartışamamak ya da baska odada falan tartışırsınız :)))
18yaş kaç
yapamıyorsun ki totondan anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye geliyorlar :dbi mutfak yapalım olayı devreye giriyor işte çocuktan sonra
Kaç yaşındasınız ki ikinizde ?ya sanırım biz 5. yılımıza giridk ağustosda birşeyler oturuyor zamanla şimdi krııp dökmem asla.. cahillik bence.. birde benim eşim yaşça benden büyük o çok sıkıntı oldu ilk başlarda
ama şimdide diyorum ki iyi ki büyük
benim yaşımda olsa bu evlilik biterdi kesin
haftasonu banyonun kapısını yumrukladı ikisidebaşka oda mıoda mümkün değil
hatta bir sorunu konuşmak bile zor hep oyun ilgi bekliyor çünkü..
sen anne olda anlarsın
lavoboya gidemedğim günler geldi aklıma ..
18 yasında mısın ????????
bizim kaynana çocukları kavrayıveriyor o esnada.yapamıyorsun ki totondan anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye geliyorlar :d
Aynen mutfak kesin çözüm :)))bi mutfak yapalım olayı devreye giriyor işte çocuktan sonra
biz aynı yaştayız.kesinlikle bikaç yaş büyük olmalı diyorumya sanırım biz 5. yılımıza giridk ağustosda birşeyler oturuyor zamanla şimdi krııp dökmem asla.. cahillik bence.. birde benim eşim yaşça benden büyük o çok sıkıntı oldu ilk başlarda
ama şimdide diyorum ki iyi ki büyük
benim yaşımda olsa bu evlilik biterdi kesin
Senin yas kaç CNm :)biz aynı yaştayız.kesinlikle bikaç yaş büyük olmalı diyorum
35'e merdiven dayadım 83 doğumluyum.sen?Senin yas kaç CNm :)
Ben 2935'e merdiven dayadım 83 doğumluyum.sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?