O da aynı benim gibi özel bi şirkette Çalışıyor mühendis olarakeşin ne iş yapıyor canm hayırlısı ile olur inşallah sizinde bir bebeğiniz.. çokda geçiktirmeyin sonra rahatlğa alışınca zor olur
hayırlısı olsun hakkınızda çalışmak yinede güzel bırakma işini..O da aynı benim gibi özel bi şirkette Çalışıyor mühendis olarak
Inşallah olur bakslım kısmet 1 sene daha bekleyip sonrasında düşünüyorum zaten
Aynısı bende de var galiba muhasebeciler hep aynı :)))))eşimde aynı senin gibi diyor
olmayan birşeyleri ileride olacak şeyleri düşnüp neden kendine dert ediyorsun diyor
kaygı bozukluğum var benim
olmayan birşeyi ya olursa diye düşünüp üzülüyorum
yada olan birşeyi ya böyle olmasaydı napardık diyorum
zır deliyim
gülme ne gülüyosun
Âminnnnn canım inşallahinş istediğiniz zaman gönlüne göre olur
aynen valla hepsi zır deliAynısı bende de var galiba muhasebeciler hep aynı :)))))
bak eskiden ben öyleydim.bir arkadaş var sağolsun kafama vura vura işledi beynime bu düşünceyi.gelmeyen günün derrdi olmaz diye.şimdi daha iyiyim oh kafa misss dermişimeşimde aynı senin gibi diyor
olmayan birşeyleri ileride olacak şeyleri düşnüp neden kendine dert ediyorsun diyor
kaygı bozukluğum var benim
olmayan birşeyi ya olursa diye düşünüp üzülüyorum
yada olan birşeyi ya böyle olmasaydı napardık diyorum
zır deliyim
Hmmmm anladım :)benimki patroln değil de başkan şirketi esnaf kefalet kredi kop. ben
bende inanmamıştım zatenbak eskiden ben öyleydim.bir arkadaş var sağolsun kafama vura vura işledi beynime bu düşünceyi.gelmeyen günün derrdi olmaz diye.şimdi daha iyiyim oh kafa misss dermişim
O zaman biraz daha hafifsin aman zaten ben evi çok takmıyorum ne kadar toplasan akşam yine dağılıyoroluyor ya sagolsun olmaz ki.. olmama gibi bir durumu olamaz zaten gebertirim onu
aynı benim kafaoluyor ya sagolsun olmaz ki.. olmama gibi bir durumu olamaz zaten gebertirim onu
valla cenemden kurtulamaz ona işkence yaparımaynı benim kafane demek yemeği sadece kadın yapar.
zengin olsaydım 1 dk durmazdım kankahayırlısı olsun hakkınızda çalışmak yinede güzel bırakma işini..
ama ben bırakırdım zengin olsaydım
Bana da gelse öyle arkadaşlarbak eskiden ben öyleydim.bir arkadaş var sağolsun kafama vura vura işledi beynime bu düşünceyi.gelmeyen günün derrdi olmaz diye.şimdi daha iyiyim oh kafa misss dermişim
benimde olmaz dı ah ah bide benim maaşım bakıcıyada gidiyor ben napyım adaletin bumu dünyazengin olsaydım 1 dk durmazdım kanka
Hiç çslışmak gibi bi hobim olmazdı
Yok kız kimi kadın var hiç dert etmiyor hayret ediyorum :))))bende inanmamıştım zatenkadınlar hep böyle bence herkesin kaygı bozukuğumu var herkes mi hasta
en güzeli öyle olmak bence.. bende şimdi yorgunluktan çok fazla birşey düşünemiyorumYok kız kimi kadın var hiç dert etmiyor hayret ediyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?