2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

benimde olmaz dı ah ah bide benim maaşım bakıcıyada gidiyor ben napyım adaletin bumu dünya
gönül dağı boran boran
Aslında o zaman çocuğuna kendin de bakabilirdin kanka ya ama işin güzelse de çocuk Büyüyünce ne yapacaktın :))))

en güzeli öyle olmak bence.. bende şimdi yorgunluktan çok fazla birşey düşünemiyorum
beynim çok bulanık
düşün eşimle bile kavga etmiyorum
Uzun sure kavga etmeyince de insan kavga etmek şstşyor ama ya yoktan yere sebep arıyorsun Tadı olmuyor kaçıyor o ilişkinin bende öyle oluyor yani

Uzun sure kavga etmeyince de insan kavga etmek şstşyor ama ya yoktan yere sebep arıyorsun Tadı olmuyor kaçıyor o ilişkinin bende öyle oluyor yani
ya öylede ne biliyim kafam kaldırmıyor benim
bizim kavga etmiyoruz dedğimiz halim yani bagırıp cagırma yok birşeyleri kırma yok cinnet geçirme yok geri kalanları son hız devam

ya öylede ne biliyim kafam kaldırmıyor benim
bizim kavga etmiyoruz dedğimiz halim yani bagırıp cagırma yok birşeyleri kırma yok cinnet geçirme yok geri kalanları son hız devam
Çocuk varken nasıl oluyor o uzunca mı kavga hep merak etmişimdir ya da doğal mı takılıyorsunuz :)))

uff daha yarına yemek yapılacak akşam
ek petek ilavesi olacak..
bakıcımız yok yarına yemek yapmam lazım
oglan anne ilgi diye bekliyor iş güc cocukla ilgilenemiyorum ki
gerçi zaten ben oyun oynarkende daralıyorum

Çocuk varken nasıl oluyor o uzunca mı kavga hep merak etmişimdir ya da doğal mı takılıyorsunuz :)))
cocuk olunca zaten eskisi gibi bagırıp cagırmak imkansız çok etlileniyor
biz kavga etmeye başlarsak oglan hemen anlıyor susun diye müdahale ediyor =) bizi barıştırıyor
ikimizin elinden tutup sarılın diyor minik kuzum benim =) o yüzden onun yanında ben tartışmıyorum eşimle çok fazla.. o uyurken.. yada kısa kesiyoruz.. eşim de bende

evet çocuklar etklienir diye herşeye bir dikkat ediyorsak eskiden şimdi 2 ,3 dikkat eder olduk bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…