ben geleyim olarmıBana da gelse öyle arkadaşlar
Aslında o zaman çocuğuna kendin de bakabilirdin kanka ya ama işin güzelse de çocuk Büyüyünce ne yapacaktın :))))benimde olmaz dı ah ah bide benim maaşım bakıcıyada gidiyor ben napyım adaletin bumu dünya
gönül dağı boran boran
vallaha hep hastalık olarak dönüyor bize bu kaygı bozukluklarıen güzeli öyle olmak bence.. bende şimdi yorgunluktan çok fazla birşey düşünemiyorum
beynim çok bulanık
düşün eşimle bile kavga etmiyorum
Uzun sure kavga etmeyince de insan kavga etmek şstşyor ama ya yoktan yere sebep arıyorsun Tadı olmuyor kaçıyor o ilişkinin bende öyle oluyor yanien güzeli öyle olmak bence.. bende şimdi yorgunluktan çok fazla birşey düşünemiyorum
beynim çok bulanık
düşün eşimle bile kavga etmiyorum
Olur canımmm :)))ben geleyim olarmı
aynen ben panik atak hastasıyım zaten .. hemde çok ilerledi ama üşenmekten artık nöbette geçirmiyormvallaha hep hastalık olarak dönüyor bize bu kaygı bozuklukları
sana diyorum ki beni takip ediyorlar inanmıyorsun diyorumziyaretçi sayısı 38 ne okuyup duruyorsunuz beeeeee
benim vücuda vuruyor.mide ağrısı baş ağrısı ve türevleri şeklindeaynen ben panik atak hastasıyım zaten .. hemde çok ilerledi ama üşenmekten artık nöbette geçirmiyorm
ya öylede ne biliyim kafam kaldırmıyor benimUzun sure kavga etmeyince de insan kavga etmek şstşyor ama ya yoktan yere sebep arıyorsun Tadı olmuyor kaçıyor o ilişkinin bende öyle oluyor yani
Çağımızın hastalığı oldu ya artık hayat o kadar zor kiaynen ben panik atak hastasıyım zaten .. hemde çok ilerledi ama üşenmekten artık nöbette geçirmiyorm
haklısın galibasana diyorum ki beni takip ediyorlar inanmıyorsun diyorum
Çocuk varken nasıl oluyor o uzunca mı kavga hep merak etmişimdir ya da doğal mı takılıyorsunuz :)))ya öylede ne biliyim kafam kaldırmıyor benim
bizim kavga etmiyoruz dedğimiz halim yani bagırıp cagırma yok birşeyleri kırma yok cinnet geçirme yokgeri kalanları son hız devam
bende evde yemek görmeyince nöbet geçiriyorumya öylede ne biliyim kafam kaldırmıyor benim
bizim kavga etmiyoruz dedğimiz halim yani bagırıp cagırma yok birşeyleri kırma yok cinnet geçirme yokgeri kalanları son hız devam
benim o sıkıntım yok yoksa napardım bilmiyorm ya..bende evde yemek görmeyince nöbet geçiriyorum
cocuk olunca zaten eskisi gibi bagırıp cagırmak imkansız çok etlileniyorÇocuk varken nasıl oluyor o uzunca mı kavga hep merak etmişimdir ya da doğal mı takılıyorsunuz :)))
evet çocuklar etklienir diye herşeye bir dikkat ediyorsak eskiden şimdi 2 ,3 dikkat eder olduk bizdecocuk olunca zaten eskisi gibi bagırıp cagırmak imkansız çok etlileniyor
biz kavga etmeye başlarsak oglan hemen anlıyor susun diye müdahale ediyor =) bizi barıştırıyor
ikimizin elinden tutup sarılın diyor minik kuzum benim =) o yüzden onun yanında ben tartışmıyorum eşimle çok fazla.. o uyurken.. yada kısa kesiyoruz.. eşim de bende
ben her zaman haklıyım zatenhaklısın galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?