şu 60 ' ı göreyim diyorum.inat ettim.eltime.ama ona inat ettiğimden haberi yokçok fazla bir kilon yok bence kendini çok kasma
eltini mi kıskanıyorsunşu 60 ' ı göreyim diyorum.inat ettim.eltime.ama ona inat ettiğimden haberi yok
bak hafta içi yemek olsun yine yaparım.hevesimi kırarlarsa yapamam tabi.haftasonu niye yapmıyorsunbenim enerjim yetmiyor valla helal olsun ne diyim.
kıskanma değilde.normal doğumu öven biri.doğumları hep normal.benim ikiside sezeryan göbekte sarkma yaptı.hangi ortam olsa vay efendim normal doğum şöyle vayy sezeryanda göbek kalıyorsa ne kadar uğraşılsada sarkıyorda falan fıstık.bide eşim göbekli sevmiyoreltini mi kıskanıyorsun
Aslımda iyi düşünmüş ama bütün hastada yorar insanı yaçocuklarıma bakıyor.bakıcıya güvenemem dedi.torunlarıma ben bakacam dedi.kara muratt beniiimmmm dedi
Iyi bari o zaman :))yok sağolsun hiç bişeye karışmaz,dokunmaz.onu için önemli olan oğlu ve torunları
M naparsın yasam telaşı işteevet eskiden 4-5 aktif ilerleyen geyik sayfası olurdu.şimdi geyiğin yüzüne bakan yok.hoş biyere bakan yok da
FaLa değil aslında ben doğum yapsam yarım dünya olurum herhalde157 kilo 66.3 azmı.doğumdan kalanları veriyorum
Gecmiş olsun canımkıskanma değilde.normal doğumu öven biri.doğumları hep normal.benim ikiside sezeryan göbekte sarkma yaptı.hangi ortam olsa vay efendim normal doğum şöyle vayy sezeryanda göbek kalıyorsa ne kadar uğraşılsada sarkıyorda falan fıstık.bide eşim göbekli sevmiyor
şaka bir yana sağlığım için.geçen yıllarda ameliyat falan geçirdim bikaç. dikkat etmem lazım kiloya.kolestrol falan cısssssss.bedenim zorlanıyor
Erkek mi kız miaa bizde şubat
Valla eşime kalsa devam ederdi ben ruhen de bedenen de yoruldum yoksa eşim bı kaç sene sonra bı tane daha olsa güzel olur diyor kendi iki kardeş ben çok kardeş biz daha bagliyiz sanırım o yüzden :)Allah bağışlasın :)).
Kızı bulmak istediniz galiba :)
Aslında maddi manevi imkan olduktan sonra güzel de zorlukları da var tani :))Valla eşime kalsa devam ederdi ben ruhen de bedenen de yoruldum yoksa eşim bı kaç sene sonra bı tane daha olsa güzel olur diyor kendi iki kardeş ben çok kardeş biz daha bagliyiz sanırım o yüzden :)
erkek canım benimkiErkek mi kız mi
hoşgeldinSelamlarrrr...benide alın araniza
slm queen nasılsın.kuzu nasılKızlar, pompililer nasılsınız?
Bana şiirle, tarihle alakalı böyle çarpıcı sayfa isimleri bulur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?