2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

derim .. hiç beni anlamıyor sinir oluyorum resmen odunun teki ruhsuz bir insan böyle gelmiş böyle gider herhalde..
sonrada diyor ki ben ne yapıyorum sana..
ama eclip hangimizde ruh kaldıki geçim peşine düştük çoluk çocuk derken.

ama eclip hangimizde ruh kaldıki geçim peşine düştük çoluk çocuk derken.
ama hiç anlamıyor be gülüm..
mesela örnek veriyim haksızmıyım değilmiyim söyleyin..
mesela bir sorun var problem var.. eşim dedi ki bana birşeyleri güzellikle anlat yoksa seni anlamam dinlemem eh iyi tamam
güzellikle anlatıyorum anlamıyor bir daha anlatıyorum anlamıyor ; sonuç bende sürekli belliyorum bu seferde herşeyi çok belliyorsun diyor
cevap olarak ; sen yapmıyorsun ki belliyorm diyorum..
baktım anlamıyor çirkefleşiyorum yine anlamıyor
bağırıyorum anlamıyor, susuyorum soguk davranıyorum anlamıyor..
Sonra da diyor ki ben sana ne yapıyorum ? sen sana yapılanları görmüyorsun ?
bende diyorum ki sen birşey yapmadığın için mi ben bu haldeyim ?
diyor ki : sen sanki bana karşı çok mu birşey yapıyorsun ?
ben böyleyim benim yapım böyle beni kabullen artık sus yat..
Geçenlerde dedim ki beni her defasında tersliyorsun beni anlamıyorsun sen bana değer vermiyorsun vs.. git gide soguyorum senden sana yaklaşmak içimden gelmiyor dedim.. kalbimi kırıyorsun gönlümü almıyorsun dedim..
Bana demez mi sen de beni kırıyorsun sen benim gönlümü çok mu aldın ?
Bir kaç kere yanıma geldi yaklaştı tersledim..
Dünde cocuk uyudu bana demez mi :; ben duşa gireceğim sende girecekmsin ( yani birlikte girelim anlamında )
yok dedim ben girmeyeceğim.. gittim yattım..
Ya insan öyle mi söyler ? böyle ruhsuz bir insan kaç kere dedim bana böyle yapma bana böyle yaklaşma..
ee diğer türlü yapamıyormuş yapısı böyleymiş..
Ben onu terslemeye başlamışım bu konuda 3 kere bir daha oda yanıma gelmeyecekmiş..

kızlar bu kaydırmaz taban halıdan kullanan var mı hani biraz ince oluyor
bizim oturma odası çok büüyk
dün ek petek yaptırdık baya fark edecek gibi
o boş kalan yere oturma odamın halısı beyaz öyle bie halı kestireyim normal halıya para vermeyim diyorm
onlar biraz daha uygun ama sogugu keser mi alttan ( alt komşu yakmıyor )

sen adama dolmuşsun her yaptığı batıyor.şimdi kural 1 adam böyleyse onu değiştirmek için zorlama yavaş yavaş kafasına yerleştir ince ince fark etmesin.atıyorum sen incelik yap bir iki devam et sıkılmadan artık o utansaın yaw benim eşim boyle böyle yapıyor bende yapayım.. kural 2 adama senden soğumaya başlıyorum deme çok tehlikeli bi laf allah korusun alışkanlık haline gelir sonuçları çok iç açıcı değil ve kural 3 adam banyo yapacam demiş bunu nasıl bir incelikle söylesin kaç yıllık evlisiniz.çok kaba olmadığı sürece bazı şeyleri görmezden gel.seni çok haklı görmedim.çok yıpratıcı gördüm hem kendini hem eşini

ciddimisin ben mi haksızım ? ya insan eşinin yanına banyoya girecen mi diye gelip mi sorar misk ? bu kadar ruhsuz olunabilir mi
senden soguyorum cümlesinide neden söyledim ki öyle oluyor zaten kendine çeki düzen ver diye yok fayda etmiyor
ayriyeten oda hep bana diyor sen sanki çok mu yapıyorsun ? önce kendine bak diyor. ondan hiç birşey görmediğim için yıldır bende köreldim. napyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…