Bende şu an 42 falanım az kaldı yakında büyük beden kısmına falan gideceğim herhaldebende 44 beden olunca çüşş dedim kendime
sen kaç kilosun canmBenim gibisin :)
Benim monta ihtiyacım yok pantolon almam gerekiyor da gecen sene almıştım birkaç çeşit şimdi olmuyor onlar bana(
Gitgide şişmanlıyorum :)))
Evet kotonda bu sezon güzel Şeyler varkotona baktınmı
ama eclip hangimizde ruh kaldıki geçim peşine düştük çoluk çocuk derken.derim .. hiç beni anlamıyor sinir oluyorum resmen odunun teki ruhsuz bir insan böyle gelmiş böyle gider herhalde..
sonrada diyor ki ben ne yapıyorum sana..
burda koton yokkotona baktınmı
62 ben.sen kaç kilosun canm
senin kilon kaçtıBenim gibisin :)
Benim monta ihtiyacım yok pantolon almam gerekiyor da gecen sene almıştım birkaç çeşit şimdi olmuyor onlar bana(
Gitgide şişmanlıyorum :)))
62 kilo oldum en sonsenin kilon kaçtı
nasıl bişi istiyorsunburda koton yok
ha iyi çok değilmiş62 kilo oldum en son
ama hiç anlamıyor be gülüm..ama eclip hangimizde ruh kaldıki geçim peşine düştük çoluk çocuk derken.
siyah içi yün şapkası olan birşeyynasıl bişi istiyorsun
bende 60 kiloya düştüm bakalım nereye kadar gidecek62 ben.
sen adama dolmuşsun her yaptığı batıyor.şimdi kural 1 adam böyleyse onu değiştirmek için zorlama yavaş yavaş kafasına yerleştir ince ince fark etmesin.atıyorum sen incelik yap bir iki devam et sıkılmadan artık o utansaın yaw benim eşim boyle böyle yapıyor bende yapayım.. kural 2 adama senden soğumaya başlıyorum deme çok tehlikeli bi laf allah korusun alışkanlık haline gelir sonuçları çok iç açıcı değil ve kural 3 adam banyo yapacam demiş bunu nasıl bir incelikle söylesin kaç yıllık evlisiniz.çok kaba olmadığı sürece bazı şeyleri görmezden gel.seni çok haklı görmedim.çok yıpratıcı gördüm hem kendini hem eşiniama hiç anlamıyor be gülüm..
mesela örnek veriyim haksızmıyım değilmiyim söyleyin..
mesela bir sorun var problem var.. eşim dedi ki bana birşeyleri güzellikle anlat yoksa seni anlamam dinlemem eh iyi tamam
güzellikle anlatıyorum anlamıyor bir daha anlatıyorum anlamıyor ; sonuç bende sürekli belliyorum bu seferde herşeyi çok belliyorsun diyor
cevap olarak ; sen yapmıyorsun ki belliyorm diyorum..
baktım anlamıyor çirkefleşiyorum yine anlamıyor
bağırıyorum anlamıyor, susuyorum soguk davranıyorum anlamıyor..
Sonra da diyor ki ben sana ne yapıyorum ? sen sana yapılanları görmüyorsun ?
bende diyorum ki sen birşey yapmadığın için mi ben bu haldeyim ?
diyor ki : sen sanki bana karşı çok mu birşey yapıyorsun ?
ben böyleyim benim yapım böyle beni kabullen artık sus yat..
Geçenlerde dedim ki beni her defasında tersliyorsun beni anlamıyorsun sen bana değer vermiyorsun vs.. git gide soguyorum senden sana yaklaşmak içimden gelmiyor dedim.. kalbimi kırıyorsun gönlümü almıyorsun dedim..
Bana demez mi sen de beni kırıyorsun sen benim gönlümü çok mu aldın ?
Bir kaç kere yanıma geldi yaklaştı tersledim..
Dünde cocuk uyudu bana demez mi :; ben duşa gireceğim sende girecekmsin ( yani birlikte girelim anlamında )
yok dedim ben girmeyeceğim.. gittim yattım..
Ya insan öyle mi söyler ? böyle ruhsuz bir insan kaç kere dedim bana böyle yapma bana böyle yaklaşma..
ee diğer türlü yapamıyormuş yapısı böyleymiş..
Ben onu terslemeye başlamışım bu konuda 3 kere bir daha oda yanıma gelmeyecekmiş..
hım anladımsiyah içi yün şapkası olan birşeyykaşe değil ama
çok açıklayıcı oldu demihım anladım
ciddimisin ben mi haksızım ? ya insan eşinin yanına banyoya girecen mi diye gelip mi sorar misk ? bu kadar ruhsuz olunabilir misen adama dolmuşsun her yaptığı batıyor.şimdi kural 1 adam böyleyse onu değiştirmek için zorlama yavaş yavaş kafasına yerleştir ince ince fark etmesin.atıyorum sen incelik yap bir iki devam etme sıkılmadan artık o utansaın yaw benim eşim boyle böyle yapıyor bende yapayım.. kural 2 adama senden soğumaya başlıyorum deme çok tehlikeli bi laf allah korusun alışkanlık haline gelir sonuçları çok iç açıcı değil ve kural 3 adam banyo yapacam demiş bunu nasıl bir incelikle söylesin kaç yıllık evlisiniz.çok kaba olmadığı sürece bazı şeyleri görmezden gel.seni çok haklı görmedim.çok yıpratıcı gördüm hem kendini hem eşini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?