günaydın nasılsınGünaydın. :))
Iyiyim CNm sen nasılsıngünaydın nasılsın
bende iyiyim nolsun.işler güçler.diyet grubuma uğradım diyetteyim.bildirimlerimi yaptım geldimIyiyim CNm sen nasılsın
naberGünaydın kızlar
pek keyfim yok bugün morelim bozuk
günaydınlarGünaydın. :))
iyiyim ben.hayırdırpek keyfim yok bugün morelim bozuksenden naber
Hoşgeldin CNm. Hedef kaç :)bende iyiyim nolsun.işler güçler.diyet grubuma uğradım diyetteyim.bildirimlerimi yaptım geldim
eşimle atıştık yine bütün hayat enerjimi söndürdü canımı sıktı ve işe gitti lanet adamiyiyim ben.hayırdır
benim hedef 55Hoşgeldin CNm. Hedef kaç :)
57Hoşgeldin CNm. Hedef kaç :)
Boyun kaç canımbenim hedef 55dün kendime mont baktım bulamadım he eski montla idare ediyorum üf
öyle deme adama be.niye atıştınızeşimle atıştık yine bütün hayat enerjimi söndürdü canımı sıktı ve işe gitti lanet adam
benmde montum olmuyor birde eskidi zaten ya.. siyah alacağım da bulamıyorum deri montla idare ediyorum bakalımBoyun kaç canım
Of evet benimde eski giysilerim olmuyor artık sığmıyorum içine((
derim .. hiç beni anlamıyor sinir oluyorum resmen odunun teki ruhsuz bir insan böyle gelmiş böyle gider herhalde..öyle deme adama be.niye atıştınız
Benim gibisin :)benmde montum olmuyor birde eskidi zaten ya.. siyah alacağım da bulamıyorum deri montla idare ediyorum bakalım
boyum 1 63
bende 44 beden olunca çüşş dedim kendimeBoyun kaç canım
Of evet benimde eski giysilerim olmuyor artık sığmıyorum içine((
Boşver canım erkekler hep aynı :))derim .. hiç beni anlamıyor sinir oluyorum resmen odunun teki ruhsuz bir insan böyle gelmiş böyle gider herhalde..
sonrada diyor ki ben ne yapıyorum sana..
kotona baktınmıbenmde montum olmuyor birde eskidi zaten ya.. siyah alacağım da bulamıyorum deri montla idare ediyorum bakalım
boyum 1 63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?