Hahha gelirim :)))gel akşam künefe ısmarlaym sana pampa
hiç benlik değil vallaGuzel gecelikler ve biraz Bakım herseyi çözer
sen nereliydin?Hahha gelirim :)))
Boşver ya çslış zaten evde ne yapacaksın çocuk kreşe başlayınca daha çok sıkılırsınevet çok hemde bende çok yorgunum ruhen bedenen.. herşeyimle bitkinim.. ama çalışmak zorundayım
işten cıkarsam eşimin maaşı asla yetmez. yeteceğini bilsem inan cıkarım vallahi bak durmam ama işte duruyorum.. sabrediyorum..
benim eşimde öyle oyuncak alma diyorum eraber çıkıyorlar geliyorlar bakıyorum elinde bir araba.evin içi aaba doldu.kaynanada seviyor anlamadım.dün hepsi yattıktan sonra çoğunu kaldırdım.dikkat dağınıklık olacak farkına değiller.bende eşime bunu söylüyorum ama eşim kıyamıyor herşeyi alıyor..
bende diyorum bak yanlış yapıyorsun
ne yapyım kıyamıyorum diyor
öyle doyumsuz olur hiç birşeyin kıymetini bilmez.. bunu eşime anlatamıyorum
zaten ben eşime hiç birşeyi anlatamıyorum ki.. al bak bir tane örnek cıktı
Başka kim konuşsun ayolllllay nerden bildin kız
evet misk.. çok rahatladır hemdeşöyle üçyüz dörtyüz daha kalsa seni biraz rahatlatırdı
Ya işte fedakarlık kazım oluyor ya aradahiç benlik değil valla
ben pijamalarımla mutluym hemde ayıcıklı
ayriyeten
neden ben onun huyuna gidiyorum
o benim huyuma gitsin.
bilemedimki.hayırdır şiir dinletileri içinmi.romantik aileEvet canım site ismi gibi.
evet.. anlamıyorlar.. ama işte çok yanlış..eşimde bunun farkında ama kıyamıyor ağladığı zamanbenim eşimde öyle oyuncak alma diyorum eraber çıkıyorlar geliyorlar bakıyorum elinde bir araba.evin içi aaba doldu.kaynanada seviyor anlamadım.dün hepsi yattıktan sonra çoğunu kaldırdım.dikkat dağınıklık olacak farkına değiller.
Bursa bensen nereliydin?
ama hep ben yapacakmısım misk öyle diyorYa işte fedakarlık kazım oluyor ya arada
Başka kim konuşsun ayolllll
Kv nin yegane görevi
niye çalışmayacan be.çalışmak iyidiryok be canm ne memuru ama kesiyorlar yıllık geliri belli bir miktarı aşınca vergi dilimine giriyor
memur olsa ben calısmam
yo hep huyuna gitme ne münasebet.sadece kırmadan dökmeden halletmeye çalış.herşeye çok takılma.bana o zaman biraz akıl ver bu evlilik denen zıkkım nasıl yürüyeecek
eşiimin hep huyuna mı gideceğim
o neden benim huyuma gitmiyor neden ben neden
benimde direk o geldi aklımaKim konuştu ?
Kesin Kv dir
yawrum sen bu kafayla gidersen ohooo.hala aynı lafı diyorhiç benlik değil valla
ben pijamalarımla mutluym hemde ayıcıklı
ayriyeten
neden ben onun huyuna gidiyorum
o benim huyuma gitsin.
öyle halletmeye çalışıyorum ama vallahi hallolmuyor gerçekten bak o zamanda anlamıyoryo hep huyuna gitme ne münasebet.sadece kırmadan dökmeden halletmeye çalış.herşeye çok takılma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?