2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

canım ben oğlana öğrettim markete gittiğinde 1 hakkı var daha isteyemiyor
bende eşime bunu söylüyorum ama eşim kıyamıyor herşeyi alıyor..
bende diyorum bak yanlış yapıyorsun
ne yapyım kıyamıyorum diyor
öyle doyumsuz olur hiç birşeyin kıymetini bilmez.. bunu eşime anlatamıyorum
zaten ben eşime hiç birşeyi anlatamıyorum ki.. al bak bir tane örnek cıktı

var canm ama halı örtüsü kullanışlı değil ki ben kullanamadım onu neden ki .. farklı olduğu için sermek istemiyorum
eşimde ne olacak biri gelince kaldırırız diyor
doğru demiş. biri gelince zaten haberli geliyor güzel olanı ortaya attırıver.diğerini kaldır.bak eşin mantıklı düşünüyor.bide beğenmiyor adamı

Benim ev yakın olsa bende öyle yapardım ama ev uzak işte Yanımda getirdiğim olursa bazen öyle basen de dışardan

Benim ev yakın olsa bende öyle yapardım ama ev uzak işte Yanımda getirdiğim olursa bazen öyle basen de dışardan
anladm olsun.. çalış çalış..
bak ben ne yapym direk 700 tl bakıcıya gidiyor
olur ya ileride cocugun olursa yinede çalış.. sigorta en önemlisi..
ben çok pes ettimde hep kendime getirdiler benim
ocakdan sonra 1500 tl yakın kalacak elime belkide.. kim verir oturduğumuz yerde bu parayı
bana çok dediler 1000 tl için cocugunu bakıcıya bırakıyor diye çok hor görüldüm çok konuşuldu arkamdan vicdansız bir anne oldum

yok be canm ne memuru ama kesiyorlar yıllık geliri belli bir miktarı aşınca vergi dilimine giriyor
memur olsa ben calısmam
Çalışmak yoruyor değil ni ?

Benim Çocuktan sonra çok arkadasım işi Bıraktı eşi memur olmadığı halde bırakan bile var

Kim konuştu ?

Kesin Kv dir

şöyle üçyüz dörtyüz daha kalsa seni biraz rahatlatırdı

Çalışmak yoruyor değil ni ?

Benim Çocuktan sonra çok arkadasım işi Bıraktı eşi memur olmadığı halde bırakan bile var
evet çok hemde bende çok yorgunum ruhen bedenen.. herşeyimle bitkinim.. ama çalışmak zorundayım
işten cıkarsam eşimin maaşı asla yetmez. yeteceğini bilsem inan cıkarım vallahi bak durmam ama işte duruyorum.. sabrediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…