Bence de kadının kalçalısı Yemeğin salçalısı boşuna dememişler.
bende eşime bunu söylüyorum ama eşim kıyamıyor herşeyi alıyor..canım ben oğlana öğrettim markete gittiğinde 1 hakkı var daha isteyemiyor
Diğer türlü de kavga çıkıyor bizde de öyke ya huyuna gideceksin ya da ausacaksıno zaman anlaşıyoruz ama bu seferde ben çok yıpranıyorum defne ya..
hep fedakarlık gösteren ben oluyorum bu kez
Memur mı ?evet eşimde giriyor .. ona
lanet gitsin
bu ay 130 tl kesildi maaşından
bende tatlıyı çok yerim .. hele künefe..Boğazımı tutsam tatlı yenesem kilo vereceğim de işte
doğru demiş. biri gelince zaten haberli geliyor güzel olanı ortaya attırıver.diğerini kaldır.bak eşin mantıklı düşünüyor.bide beğenmiyor adamıvar canm ama halı örtüsü kullanışlı değil ki ben kullanamadım onu neden ki .. farklı olduğu için sermek istemiyorum
eşimde ne olacak biri gelince kaldırırız diyor
Benim ev yakın olsa bende öyle yapardım ama ev uzak işte Yanımda getirdiğim olursa bazen öyle basen de dışardananladım canm
bende asgari ücret alıyorum + 200 tl yemek
ama bend evde yiyorum evim çok yakın 7 dakika felan öglen eve gidiyorum
o yüzden yemek parasını harcamıyorum.
bakıcıyada 700 tl veriyorum
banada 1100 tl kalıyor.
yok be canm ne memuru ama kesiyorlar yıllık geliri belli bir miktarı aşınca vergi dilimine giriyorMemur mı ?
Tamam işte ince belli ama kalçalıbeni eşimde çayın demlisi kadının ince bellisi
Ben her türlüsünü hiç ayırmambende tatlıyı çok yerim .. hele künefe..ah ah
anladm olsun.. çalış çalış..Benim ev yakın olsa bende öyle yapardım ama ev uzak işte Yanımda getirdiğim olursa bazen öyle basen de dışardan
oww kuzummm
Çalışmak yoruyor değil ni ?yok be canm ne memuru ama kesiyorlar yıllık geliri belli bir miktarı aşınca vergi dilimine giriyor
memur olsa ben calısmam
gel akşam künefe ısmarlaym sana pampaBen her türlüsünü hiç ayırmam
Kim konuştu ?anladm olsun.. çalış çalış..
bak ben ne yapym direk 700 tl bakıcıya gidiyor
olur ya ileride cocugun olursa yinede çalış.. sigorta en önemlisi..
ben çok pes ettimde hep kendime getirdiler benim
ocakdan sonra 1500 tl yakın kalacak elime belkide.. kim verir oturduğumuz yerde bu parayı
bana çok dediler 1000 tl için cocugunu bakıcıya bırakıyor diye çok hor görüldüm çok konuşuldu arkamdan vicdansız bir anne oldum
şöyle üçyüz dörtyüz daha kalsa seni biraz rahatlatırdıanladım canm
bende asgari ücret alıyorum + 200 tl yemek
ama bend evde yiyorum evim çok yakın 7 dakika felan öglen eve gidiyorum
o yüzden yemek parasını harcamıyorum.
bakıcıyada 700 tl veriyorum
banada 1100 tl kalıyor.
evet çok hemde bende çok yorgunum ruhen bedenen.. herşeyimle bitkinim.. ama çalışmak zorundayımÇalışmak yoruyor değil ni ?
Benim Çocuktan sonra çok arkadasım işi Bıraktı eşi memur olmadığı halde bırakan bile var
Guzel gecelikler ve biraz Bakım herseyi çözerbana o zaman biraz akıl ver bu evlilik denen zıkkım nasıl yürüyeecek
eşiimin hep huyuna mı gideceğim
o neden benim huyuma gitmiyor neden ben neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?