çok pahalı misk ya uçmuş bunlar.. soklar geçiriyorum vallahi.. ben çalıştığım halde alamıyorum lcw dan çalışmayan hiç alamaz. keşke burda bebe giyim çok olsaydı o kadar sınırlı sayıdaki. 50 tl nedir ya bunlar kafayi yemiş.benim sweatler geldi. eski ürünlerinden eser kalmamış.baharlık uzun kollu tshirtlerden az kalın. bu enflasyon herşeyı vurdu.ya fiyat sabit ürünlerin kalitesi düşmüş.ya fiyatı yükseltmiş eski ürün kalitesinde kullanmış.yuhhh lanyy lcw 'ye bak bere takımı 50 yuh
sen şimdi ne kadar alıyorsun canm orada ?Bizimki patronun kafasına göre
Oğlak çok ısrarcı ve inatçı olurben aslanım ..
oda oglak hiç anlaşamıyoruz hiç
var canm ama halı örtüsü kullanışlı değil ki ben kullanamadım onu neden ki .. farklı olduğu için sermek istemiyorumiki halı sersen. 6 metre varmı iki halın.desen farklıda olsa iki tane aynı halı örtüsü alırsın
Boğazımı tutsam tatlı yenesem kilo vereceğim de iştedoğuşn form tea cayı var
ben çok faydasını görüyorum ödemi herşeyi atıyor
oww hemde nasıl.. bende öyleyim.. çok baskın bir karakterim çok inadım sinirliyim o nedenle hiç anlaşamayız duygularını hep içinde yaşar asla bilemessin ne düşündüğünü ne hissetiğini hiç birşeyi dışa yansıtmaz eşim hiçOğlak çok ısrarcı ve inatçı olur
Hangi Şehirde yasıyorsun canımbide benim oglan her gördüğünü istiyor markete girdik mi 50 tl kesin gidiyor
aldığımız hiç birşey.. allah yardımcımız olsun vallahi çok zor. ya.
allahtan ev kiram ucuz benim
Ben 2000 civarı ama malesef yol yemek içindesen şimdi ne kadar alıyorsun canm orada ?
he verip sonra vergi dilimine sokuyorlar tövbe tövbeeeememurların zammı 12.6 mı ne olacakmış
bizede ne olacak ki
Bence de kadının kalçalısı Yemeğin salçalısı boşuna dememişler.
Devamlı huyuna gitmen gerekiyor işteoww hemde nasıl.. bende öyleyim.. çok baskın bir karakterim çok inadım sinirliyim o nedenle hiç anlaşamayız duygularını hep içinde yaşar asla bilemessin ne düşündüğünü ne hissetiğini hiç birşeyi dışa yansıtmaz eşim hiç
bende kırar döker aglarım.. hiç birşeyi içime atamam
oo peki yemek ve yolu cıkınca ne kadar kalıyor canm eline ?Ben 2000 civarı ama malesef yol yemek içinde
owwwwww erkak aslan ve karşısında inatçı bir kadın oğlakkben aslanım ..
oda oglak hiç anlaşamıyoruz hiç
o zaman anlaşıyoruz ama bu seferde ben çok yıpranıyorum defne ya..Devamlı huyuna gitmen gerekiyor işte
ben aslanım eşim oglakowwwwww erkak aslan ve karşısında inatçı bir kadın oğlakkadam napsın ki
Asgarinin 100 TL falan üstüne geliyor bazen uygun olsun diye yemeği evden getirdiğim de oluyoroo peki yemek ve yolu cıkınca ne kadar kalıyor canm eline ?
evet eşimde giriyor .. onahe verip sonra vergi dilimine sokuyorlar tövbe tövbeeee
canım ben oğlana öğrettim markete gittiğinde 1 hakkı var daha isteyemiyorbide benim oglan her gördüğünü istiyor markete girdik mi 50 tl kesin gidiyor
aldığımız hiç birşey.. allah yardımcımız olsun vallahi çok zor. ya.
allahtan ev kiram ucuz benim
anladım canmAsgarinin 100 TL falan üstüne geliyor bazen uygun olsun diye yemeği evden getirdiğim de oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?