toplaşın hadi bakım hatunlarrrrrrrdur bakalım tandıklarımı etiketleyim
kimse gelmiyor hep senin yüzünden poff içim şiştitoplaşın hadi bakım hatunlarrrrrrr
çok feci şeyler yapıyorum kankacımNapıyonuz bakem burda
oha sen hamilemisinNapıyonuz bakem burda
bir kez daha ohaaaaaaaaa ben şokNapıyonuz bakem burda
Töbe benım herseyım açıkçok feci şeyler yapıyorum kankacım
sen niye beni gizli takip ediyosun len instgramda
Evetoha sen hamilemisin
Teşekkürler canım bunu nasıl görmezsın aşk olsunay çok sevindimmmmmmmmmmmm gözünüz aydın kuzum vallahi çok mutlu oldummmmmmm
sus be ne açığı olacakTöbe benım herseyım açıkHayatta gizlemem
Evet
ben 2 3 aydır girmiyordum buralara kpss çalışıyordum hiç denk gelmedim.. insgt. bir ara yazaym dedim kaldı gitti öyle bir kaç resimlerini gördüm eşinlede hiç hamileliğe rastlamadım ya.Teşekkürler canım bunu nasıl görmezsın aşk olsun
sus be ne açığı olacakbeni gizliden takip eder bir kere yazıyım demez nankör
onu bunu bırakta sen nasılsın bebişin kaç aylık nasıl gidiyor hamilelik iş ne oldu kv ne oldu len
ben 2 3 aydır girmiyordum buralara kpss çalışıyordum hiç denk gelmedim.. insgt. bir ara yazaym dedim kaldı gitti öyle bir kaç resimlerini gördüm eşinlede hiç hamileliğe rastlamadım ya.
ay gıcık kadın.. ne sevinecek o üzüntüden çatlamıştır fesat..Daha çok küçükkk minnoşummm
İnstaggramda daha belli etmem
Ailelere bile yenı söylledım kız .
7+2 yiz şuan ..
Kv işte napsın SEVİNMİŞ gibi yaptı
5+3 te bulantım başladı 1 hafta surdu .direk söyleyim sana bulantın çok varsa erkektir
anladım canm şaka bir yana .. benim de bulantım ço kfazladydi5+3 te bulantım başladı 1 hafta surdu .
Şuan ilk gunlerki gibi ağır değil . Bazı şeylerden tıksınıyorum çok fena . Yiyebildiğim şeyler tatlı , patates , yayla çorbası ..
Yok kız banane napara yapsın o .ay gıcık kadın.. ne sevinecek o üzüntüden çatlamıştır fesat..
neyse boşver onu ..
çok sevindim be canm gözünüz aydın sağ sağlim kucağınıza alın bebişinizi..
işi ne yapacaksn dogumdan sonra
dikkat et herşeyine
hele kv için canını sakın sıkıyım deme yegenimize iyi bak
allah allah kalp atışını 6. haftada duymadın mı ?Yok kız banane napara yapsın o .
Eşime dedim bana bilezik yapmazsa çocuğu göstermem diye
Şuan çok iyim bide kalp atışı duysam ultra ıyı olcam da cuma gununu beklıyorum dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?