hemen bi tane daha yapanladım canm şaka bir yana .. benim de bulantım ço kfazladydi
hastanede serum yediğimi bilirim
hiç birşey yiyemezdim yemek yapamazdım.. kokular maffederdi..
ama 3 ay sonra geçiyor ya. sana hamilelik ne yakışır şimdi ah ah .. çok imrendim
Yok kız 6+5 te gittim . Ultrasonda 6+0 çıktı . Ekranda kalp atımını görduk ama dışarı gelmedı sesallah allah kalp atışını 6. haftada duymadın mı ?
bilezik mio bence az beşi biryerde yapacak
yok kız.. şimdilik erken oglum bir okula başlasın öyle maddi gücümüz yok.. şimdi bile bakıcı parası ile ugrasıyorum biliyorsunn..hemen bi tane daha yap
Ben çalışmıcam bebekten sonra şuan çalışabıldıgım kadar burdayım
ekranda göründü ise korkma =) anasına çekmiş o zaman hadi bakalım cumaya ne kaldı daha iyi haberlerini bekliyoruz inşallah..Yok kız 6+5 te gittim . Ultrasonda 6+0 çıktı . Ekranda kalp atımını görduk ama dışarı gelmedı ses
Benımkı nazlı çıktı
Aynen evi borcuda bittiyok kız.. şimdilik erken oglum bir okula başlasın öyle maddi gücümüz yok.. şimdi bile bakıcı parası ile ugrasıyorum biliyorsunn..
allah isteyene nasip etsin
bencede çalışma sizin geliriniz durumunuz iyi bebeğini kendin büyük saglıcakla.
ciddimisin ? ne kadar güzel oh.. mis gibi vallahi.. sen o zaman doguma kadar çalış sonra bırak.. belki bir gün bizede kader gülerde bende evde olurum cocugumun yanında.. bir daha olursa cocuklarımın yanında.. ne isterm ama işte hayat şartları zorluyor insanı herşeye.Aynen evi borcuda bitti
Normalde hazıran gibi bitcektı . Hamile kaldıgım ay eşim prim aldı
Bebeğimiz resmen kısmetıyle geldi
Evet kuzum ya isim bulamadık :/bilemedimki.hayırdır şiir dinletileri içinmi.romantik aile
az mı vaarrrekranda göründü ise korkma =) anasına çekmiş o zaman hadi bakalım cumaya ne kaldı daha iyi haberlerini bekliyoruz inşallah..
annelik sana sabrı öğretecek merak etmeaz mı vaarrr
Gel sen onu bana sor
Allahım sizede nasip etsın canım en yakın zamandaciddimisin ? ne kadar güzel oh.. mis gibi vallahi.. sen o zaman doguma kadar çalış sonra bırak.. belki bir gün bizede kader gülerde bende evde olurum cocugumun yanında.. bir daha olursa cocuklarımın yanında.. ne isterm ama işte hayat şartları zorluyor insanı herşeye.
çok kilo alma tamam mı
Sağlıklı oldugunu bılsem hiç geçmesın zaman tadını çıkarayımda işte aklıma kötu şeyler gelince zaman geçmiyoannelik sana sabrı öğretecek merak etme
geldim az iş çıktı
Heeey,sen buraya saklandın di mi
Heeey,sen buraya saklandın di mi
Söyletti kıza kaçtı,çık bakiim şurdan
Ben de diyorum ne diyor
tebrik ederim.Rabbim kucağına sağlıkla aldırsın5+3 te bulantım başladı 1 hafta surdu .
Şuan ilk gunlerki gibi ağır değil . Bazı şeylerden tıksınıyorum çok fena . Yiyebildiğim şeyler tatlı , patates , yayla çorbası ..
Amin teşekkür ederimmtebrik ederim.Rabbim kucağına sağlıkla aldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?