2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

sende kodlayarak yazdın ilk ve son harf diye.koptum
sende kodlayarak yazdın ilk ve son harf diye.koptum
Ayy nasıl geldi aklıma körolmayasıca,asla andığım bir kelime değildir,en kötü deyince o damladı aklımaK8dlasam ne olacak,açık yazılsa bile bilmeyen var.Bir üye yazmıştı ki"panikle dal ..... dışarı fırladım,biri dedi ki ne yazdın biliyormusun,cevap "ne var ki,yani aceleyle çıkmak"

evet baya oldu değiştireli.bende nicki değişen tanıdığım birimi acaba dedim.ama hatırlayamadım
Olsun şimdi tanışalım geç olsun güç olmasın
Utanma utanma,hepimiz yedik o naneyi:))
Hayırlı olsun bebeğin,sağlıkla gelsin inşallah,kısmetleri bol olsun,başlamış şimdiden:)
Allah razı olsun

Allahım isteyen herkese nasip etsın . Hamile olanlarada sağlıkla sıhhatle kavusmayı nasıp etsın

Olsun şimdi tanışalım geç olsun güç olmasın

Allah razı olsun

Allahım isteyen herkese nasip etsın . Hamile olanlarada sağlıkla sıhhatle kavusmayı nasıp etsın
aynen.aybike ben.çalışan iki çocuklu bir anayım.diyet yapıyorum.35 e merdiven dayadım boğa burcuyum.benden böyle işte

aynen.aybike ben.çalışan iki çocuklu bir anayım.diyet yapıyorum.35 e merdiven dayadım boğa burcuyum.benden böyle işte
Ben Elçin . Şimdilik çalışıyorum :) 2 kedı anasıyım birde nasip olursa bitane insan yavrum olcak
Yay burcuyum 24 yaşındayım . 25 e az kaldı
Kız ben seni HE den hemen tanımıştım he,niyeyse
Helcin ya

benzer birbirine kimse yabancılık çekmedı yenı nıckıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…