eskiden tanışıyormuyduk seninle.Amin teşekkür ederimm
sende kodlayarak yazdın ilk ve son harf diye.koptum
Ayy nasıl geldi aklıma körolmayasıca,asla andığım bir kelime değildir,en kötü deyince o damladı aklımasende kodlayarak yazdın ilk ve son harf diye.koptum
Ayy nasıl geldi aklıma körolmayasıca,asla andığım bir kelime değildir,en kötü deyince o damladı aklımaK8dlasam ne olacak,açık yazılsa bile bilmeyen var.Bir üye yazmıştı ki"panikle dal ..... dışarı fırladım,biri dedi ki ne yazdın biliyormusun,cevap "ne var ki,yani aceleyle çıkmak"
Benım eski adım Helcin10 du .eskiden tanışıyormuyduk seninle.
evet baya oldu değiştireli.bende nicki değişen tanıdığım birimi acaba dedim.ama hatırlayamadımBenım eski adım Helcin10 du .
Senın kı buysa tanımıyorum sanırım
Utanma utanma,hepimiz yedik o naneyi:))Töbe benım herseyım açıkHayatta gizlemem
Evet
Olsun şimdi tanışalım geç olsun güç olmasınevet baya oldu değiştireli.bende nicki değişen tanıdığım birimi acaba dedim.ama hatırlayamadım
Allah razı olsunUtanma utanma,hepimiz yedik o naneyi:))
Hayırlı olsun bebeğin,sağlıkla gelsin inşallah,kısmetleri bol olsun,başlamış şimdiden:)
Ekşi yiyorsa da erkektir,ekşi+ayşe doğru değil bence,ben oğlumda ekşi erik kızımda kavuna mestoluyordum:)direk söyleyim sana bulantın çok varsa erkektir
Şuan hem ekşi hem tatlı yıyorum .Ekşi yiyorsa da erkektir,ekşi+ayşe doğru değil bence,ben oğlumda ekşi erik kızımda kavuna mestoluyordum:)
aynen.aybike ben.çalışan iki çocuklu bir anayım.diyet yapıyorum.35 e merdiven dayadım boğa burcuyum.benden böyle işteOlsun şimdi tanışalım geç olsun güç olmasın
Allah razı olsun
Allahım isteyen herkese nasip etsın . Hamile olanlarada sağlıkla sıhhatle kavusmayı nasıp etsın
Kız ben seni HE den hemen tanımıştım he,niyeyseBenım eski adım Helcin10 du .
Senın kı buysa tanımıyorum sanırım
benim ikiside erkek.çok belli olmadı.oyle çok aşermedimde.hatta hiç gibi bişeyEkşi yiyorsa da erkektir,ekşi+ayşe doğru değil bence,ben oğlumda ekşi erik kızımda kavuna mestoluyordum:)
Ben Elçin . Şimdilik çalışıyorum :) 2 kedı anasıyım birde nasip olursa bitane insan yavrum olcakaynen.aybike ben.çalışan iki çocuklu bir anayım.diyet yapıyorum.35 e merdiven dayadım boğa burcuyum.benden böyle işte
Helcin yaKız ben seni HE den hemen tanımıştım he,niyeyse
memnun oldum.ilk bebişin yaniBen Elçin . Şimdilik çalışıyorum :) 2 kedı anasıyım birde nasip olursa bitane insan yavrum olcak
Yay burcuyum 24 yaşındayım . 25 e az kaldı
Helcin ya
benzer birbirine kimse yabancılık çekmedı yenı nıckıme
Maşallah,sıfır nazımdır,ama bişeyler istemişti canım yav,erik ağacında 1 milimlik erikleri hep yolduydum ekşi diyebenim ikiside erkek.çok belli olmadı.oyle çok aşermedimde.hatta hiç gibi bişey
Evet ilkmemnun oldum.ilk bebişin yani
ay ben niye bişey istemedim ki.Maşallah,sıfır nazımdır,ama bişeyler istemişti canım yav,erik ağacında 1 milimlik erikleri hep yolduydum ekşi diye
evet küçük evlenmişsin.istemedinizmi peki bebiş.Evet ilk
6 yıllık evlıyım . Çok küçük evlendım görüldüğü üzre .
Eşimde bende aynı yaştayız hatta 18 gun buyugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?