- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
Bi ara yoktun,dedim nerde bu kız,ota ..ka karışıyodu,baktım bi HE var,dedim heeeeBen Elçin . Şimdilik çalışıyorum :) 2 kedı anasıyım birde nasip olursa bitane insan yavrum olcak
Yay burcuyum 24 yaşındayım . 25 e az kaldı
Helcin ya
benzer birbirine kimse yabancılık çekmedı yenı nıckıme
Onlar sıfırın altından başladılar benim gibi,başardılar da maşallah, şimdi bebiş vaktievet küçük evlenmişsin.istemedinizmi peki bebiş.
hımm.az biraz anladım gibi desemde anlamadımOnlar sıfırın altından başladılar benim gibi,başardılar da maşallah, şimdi bebiş vakti
Yok 6 yıldır hiç istemedık . Küçüktük çünkü ev aldık onun borcunu bıtırelım dıye ugrastık .evet küçük evlenmişsin.istemedinizmi peki bebiş.
1,5 yıl kadar yoktum . HE olarak geldımBi ara yoktun,dedim nerde bu kız,ota ..ka karışıyodu,baktım bi HE var,dedim heeee
anladım.iyi etmişsiniz.daha iyi olmuş hem.yani bence.çok şükür o zamanYok 6 yıldır hiç istemedık . Küçüktük çünkü ev aldık onun borcunu bıtırelım dıye ugrastık .
İlk denememizde de elhadülillah oldu
Yani kendi başlarının çaresine bakmışlar,bir yerlere gelmişlerhımm.az biraz anladım gibi desemde anlamadım
seninlede tanışalım.
birşey anladıysam arap oluyumSevgili pompilimler,
Geçen sanırım burada gördüğüm başka bir konu üzerine eşime pompiskom askitolam vb aklıma gelen ne kadar acayip kelime varsa yazıp cvp bekledim.
Adam bana tamam canım ok yazıp yolladı.
Zor zamanlar geçirdik bu arada biraz ara verdim dün aklıma geldi yine yazdım tepki yok.
Bugün dedim üzerinde sosyal deney yapıyorum kaç zamandır tepki vermiyorsun hiç fark etmedin mi.
Güldü deneyin sonucu ne dedi.
Ben de seni hiç tanımamışım bunca yıl dedim, ne geçti eline nye yaradı yani beni tanımak için mi dedi.
Senin tepki vereceğini düşündüm ama bence sen de herkes gibisin dedim.
Saçma sapan bir geyik çevirdik yani, ne kadar boş vaktim var ve lüzumsuz işlerle uğraşıyorum diye kendime kızdım.
40 yaşında kadınsın zirzopluk yapma diyorum 1 gün sonra yine tozutuyorum.
Öyle yazdım işteSUHAN bari gelin biraz geyik yapalım. Şiştim bu ara
Sanırım aramızda yapanlar olmuş 300 sayfa okuyamadım. Yenilere sorayım deney sonuçlarını.
Pompililerimiz için yeni deneyler varsa onlarıda yapayım vakit geçmiyor
evet o biz oluyoruzBiri beni mi çağırdı
düşünmeme gerek yok bizde yaşadık aynılarını ne hava atıyorsunSağlıklı oldugunu bılsem hiç geçmesın zaman tadını çıkarayımda işte aklıma kötu şeyler gelince zaman geçmiyo
Bide eşimde il dışında yemek sıkıntı . Kendım yapamıyorum .
Mutfağı görmek dahı ıstemıyorum düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?