onu demiyorum len instangramdan diyorumAdını 1000 kere değiştiren sen mı dıyon bunu??
Sen benı ilk etiketledıgınde bu kım la dedimsonra gittim taaaa eski mesajlaşmalarımızı bulup kım oldugunu buldum
hiç de bile öyle birşey yok benim nickim hep aynıydıAdını 1000 kere değiştiren sen mı dıyon bunu??
Sen benı ilk etiketledıgınde bu kım la dedimsonra gittim taaaa eski mesajlaşmalarımızı bulup kım oldugunu buldum
giderm bakKoynumuzda yılan beslemişiz
Vayy beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eco nun sapıklığına geldiler onlar :dya ziyaretçiler okuyacağınaza gelip yazmayı deneyin daha eğlencelimuhtemelen aynı kişiler okuyor sayı aynı değişmiyor
Yok canım biz o olayı devam ettiremedik biliyorsun yaşadığım acı üstüne sarılıp günlerce ağlayınca trip felan kalmadıgünaydın little bir derdim var bölümünden çıktı bu konu.ve bir çok kişi denedi inanılmaz olumlu gdönüşler oldu.pompilim ve biraz işve cilve (bende pek bulunmayan) bkocalar yelkenleri indirdi.sende durumlar nasıl.eşinle hala limonimisiniz
çüşşşşş dicem ayp olacakben bilirimgeçen gün dışarıda yemek yedik 300 tl ödedik diyen sen değilmsin
Kız instg. hiç baktıgımıda hatırlmaıyorumonu demiyorum len instangramdan diyorum
morkraliçe mi mor prensesmi vampir mihiç de bile öyle birşey yok benim nickim hep aynıydıhadi say o zaman yalancı
al işte hemen ziyaretcileri topladı pis sapık kadın
aklın fikrin oynaşta
demiSUHAN bizim başımızı belaya sokacak
okadar da yordu heeeAdını 1000 kere değiştiren sen mı dıyon bunu??
millet oyle demiyor amahiç de bile öyle birşey yok benim nickim hep aynıydıhadi say o zaman yalancı
o değil dün çocuklar siteye girerken çekilin teyze geliyor dedi yawtamam teyzeceiğim
doğru haklsın.onun üstünden devamı olmazdı.nasıl toparlandın değilmi birazYok canım biz o olayı devam ettiremedik biliyorsun yaşadığım acı üstüne sarılıp günlerce ağlayınca trip felan kalmadı
olmaz olmaz de gitsinçüşşşşş dicem ayp olacak
ondan sonra geçen cıktık koton lcw 'dan 1000 tl lik alışveriş yaptım sefam olsun dedin
nasıl inkar edersin
SUHAN
kime dedio değil dün çocuklar siteye girerken çekilin teyze geliyor dedi yaw
oha beşmiKız instg. hiç baktıgımıda hatırlmaıyorum
Bu hamılelık bende hafıza kaybı yarattı zaaar
morkraliçe mi mor prensesmi vampir mi
Senı tanıdıgımdan beri en az 5 vardır
Ya evet camışın göle mıçtığı gibi konuya daldım bu ara bana geliyorlar anlamaman normal sabah sabah gülüyorum yazdıklarımabirşey anladıysam arap oluyum
millet oyle demiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?