hee benim nickimdi çok havalıydım o zamanlarmor vampirmi one kız
sen sus sen milletin avukatımısınsanane be milletin avatarından
evet beğenemedin mikk nın en kibar hatunumu diyor bunu
Benim çocuk yok oğlumda annecim diye pesimde dolanırdı ben bir evlat kaybettim yani.anladım canm .. iyi o zaman kullan bari
kavgayı uzatmak çok iyi birşey değil
kuşunuzun ölmesi çok üzücü tabi etkiler..
benimde vardı bekarken ölmüştü günlerce üzerimden atamadım etkisini.. çünkü baglanıyor insan
bir daha almadım hiç de düşünmedim şimdi balığımız var oglum çok seviyor onlar hiç ölmedi bakalım inşallah ölmezler
şimdi havasızmı kaldınhee benim nickimdi çok havalıydım o zamanlar
aynen ya sorma.. nefret geldi temizlikten evini işi hiç bitmiyor yaptıkca bitmiyor bende çok fazla umursamıyorum yoksa çok yıpranıyorum hem iş hem ev hem cocukTemizlik spordan yorucu zaten yapmış kadar olmuşsun boşver
neden cocugunuz yok canm özel değil ise ? düşünmediniz mi olmuyor mu inşallah.. sen çalışıyormsn peki bdv de çok görüyordum seniBenim çocuk yok oğlumda annecim diye pesimde dolanırdı ben bir evlat kaybettim yani.
Sizin balığınız uzun ömürlü olur insallah.
içim geçti artık kimseyle ugrasamamşimdi havasızmı kaldın
kuzum belki özel olacak ama sizmi istemiyorsunuz çocukBenim çocuk yok oğlumda annecim diye pesimde dolanırdı ben bir evlat kaybettim yani.
Sizin balığınız uzun ömürlü olur insallah.
Ben de akaşama kadar spor yapayım ama temizlik demesin kimse, çocukla ekstra zordur eminimaynen ya sorma.. nefret geldi temizlikten evini işi hiç bitmiyor yaptıkca bitmiyor bende çok fazla umursamıyorum yoksa çok yıpranıyorum hem iş hem ev hem cocuk
bende merak ettim.. bence olmuyordur neden istemesin kikuzum belki özel olacak ama sizmi istemiyorsunuz çocuk
ben artık hafta içi evi derli toplu tutuyorum o yetiyorBen de akaşama kadar spor yapayım ama temizlik demesin kimse, çocukla ekstra zordur eminim
olmuyor ise vardır rabbimin bir bildiği allahtan umut kesilmez ne kadar zamandır olmuyor sorun kimde ?Tedavilerim sonuç vermedi ve çok yıprattı çok istedim aslında işimi bıraktım tadavilerde ama olmadi
9 sene, bende yumurta gelismiyor, gelisen tutunmuyor, tutunanin kalbi duruyor.olmuyor ise vardır rabbimin bir bildiği allahtan umut kesilmez ne kadar zamandır olmuyor sorun kimde ?
benimde 3 yıla yakın olmadı.tedavi vs. yıpratıcı süreci iyi bilirim. ara verdiğim bi ayda olmuştu.tüp bebek falanmı yaptırdınTedavilerim sonuç vermedi ve çok yıprattı çok istedim aslında işimi bıraktım tadavilerde ama olmadi
benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu.pıhtılaşma testi yaptırmıştım.muhtemelen sende yaptırmışsındır9 sene, bende yumurta gelismiyor, gelisen tutunmuyor, tutunanin kalbi duruyor.
Simdi allaha emanet bıraktım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?