Bu çok fenaaa yaaaa KK nın tanıdıgı butuuun hakklaarııı sömürddüüüüüoha beşmihayırdır kanka
Sabah kalkıp spor yaptim yarim saat beynime oksijen gitti, zehir atiyorum :)doğru haklsın.onun üstünden devamı olmazdı.nasıl toparlandın değilmi biraz
gizli işler çeviriyorum da deşifre olmayım diye kafama estikçe nick değiştiriyorumoha beşmihayırdır kanka
birkere 5 tane nick değiştirme hakkım var nasıl daha fazla değiştirmiş olabilirim kiBu çok fenaaa yaaaa KK nın tanıdıgı butuuun hakklaarııı sömürddüüüüü
anlatım bozukluğu yapmışım.çocuklar dedi.kime dedi
eşinle mi sıkıntıların varYa evet camışın göle mıçtığı gibi konuya daldım bu ara bana geliyorlar anlamaman normal sabah sabah gülüyorum yazdıklarımaSUHAN takıl kafan dağılsın dedi ben de fazla dağıttım :)
Manik hallerdeyim bu ara
ahhahahaanlatım bozukluğu yapmışım.çocuklar dedi.
camışın göle mıçtığı gibi konuya daldım süpesinnnYa evet camışın göle mıçtığı gibi konuya daldım bu ara bana geliyorlar anlamaman normal sabah sabah gülüyorum yazdıklarımaSUHAN takıl kafan dağılsın dedi ben de fazla dağıttım :)
Manik hallerdeyim bu ara
biraz kibar olalım lütfen kamu spotucamışın göle mıçtığı gibi konuya daldım süpesinnn
Tamam bende en az 5 dedimbirkere 5 tane nick değiştirme hakkım var nasıl daha fazla değiştirmiş olabilirim ki
uyduruklu salla birkere
O avatar benim sanatçı ruhumu yansıtıyor aslında, oradan görünen halim vahim sanırım:) esime trip attim ben büyüttüm. Olayı ama sonra benim evladım gibi olan kuşum öldü 10 gün önce ve biz hala ağlıyoruz karı koca ve kavga böylece bittieşinle mi sıkıntıların var
senin bu avatarın içimi köreltiyor
kazen vermiş hakkı eclipte boşa gitmesin demiş.Bu çok fenaaa yaaaa KK nın tanıdıgı butuuun hakklaarııı sömürddüüüüü
bende dün iş çıkışı temziliğe verdim kendimi.spor yapacak halim kalmadıSabah kalkıp spor yaptim yarim saat beynime oksijen gitti, zehir atiyorum :)
gizli işler çeviriyorum da deşifre olmayım diye kafama estikçe nick değiştiriyorum
mor wampirdir bir kere
Temizlik spordan yorucu zaten yapmış kadar olmuşsun boşverbende dün iş çıkışı temziliğe verdim kendimi.spor yapacak halim kalmadı
sanane be milletin avatarındaneşinle mi sıkıntıların var
senin bu avatarın içimi köreltiyor
ay dur deme menepozdan korkuyorum zatenahhahahavah kuzum ee yaşlanmak böyle birşey hazar yaş 40 a dayandı yakında menepoza girecen normaldir
kk nın en kibar hatunumu diyor bunubiraz kibar olalım lütfen kamu spotu
anladım canm .. iyi o zaman kullan bariO avatar benim sanatçı ruhumu yansıtıyor aslında, oradan görünen halim vahim sanırım:) esime trip attim ben büyüttüm. Olayı ama sonra benim evladım gibi olan kuşum öldü 10 gün önce ve biz hala ağlıyoruz karı koca ve kavga böylece bitti
pro üyeyiz ya kıyak geçtiler tabiiiiiiiisikazen vermiş hakkı eclipte boşa gitmesin demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?