sormadın kvalideye ama 22 direviniz kaç derece bilyormsn
bizdede 6 petek yanıyor birini kapatmam lazım yoksa çok atıyor metreküp günlük
bak ayarda yapabilirsin petekte.çok kullandığın yerleri yükselt.az kullandığını kıseviniz kaç derece bilyormsn
bizdede 6 petek yanıyor birini kapatmam lazım yoksa çok atıyor metreküp günlük
Yeni yılda tüm dolabın yenilenecek seviye ye gelsin ins.hayırlı olsun buna benzer gri var bende ama dar oluyor.zayıflarsam belki olur.şöyle ocak gibi giyerim
canın çeksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ohh sıcacık peynirli şerbetli: 27:
ben gidiyorum
bende korkuyorum almaya.44 bedendim.şuan alt bedeim sanırım 42 oldu baya bi fark ediliyorYeni yılda tüm dolabın yenilenecek seviye ye gelsin ins.
Ben almiyorum simdi ocakta 34 beden alacam
ama kıssamda ısı aynı oluyor petekde sence nedenbak ayarda yapabilirsin petekte.çok kullandığın yerleri yükselt.az kullandığını kıs
bizimkide öyle.. su an günlük 7 metre küp yanıyor oda 300 tl yapar aylıksormadın kvalideye ama 22 dir
aynı olmaması lazım.ayar yeri nasıl derce derecemi (+) (-) şeklindemiama kıssamda ısı aynı oluyor petekde sence neden
bizim kombi hep aynı derecede yanmıyor.bazen duruyor.ortam ısısı düştüğü an tekrar yanıyor.ay kombiden çok anlamambizimkide öyle.. su an günlük 7 metre küp yanıyor oda 300 tl yapar aylık
gıcık gıcık cıkacağım zaman birileri geliyor ya acaip sinir oluyorum
Hosbuldum :))hoşgeldinnn ama akşam gelmişsin.ozaman günaydın
Topiginiz gırgır üzerine mievet o biz oluyoruz
denk gelemedik bi türlü nasılsınHosbuldum :))
nasılsın doraGünaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?