- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Hıııım kim gibi mesela ??şöyle seksi bi hatun mu koysun
Aslında yüzü gözü dağınık seviyorumsırtı dönüktemi olmuyor pekü
Aslında yüzü gözü dağınık seviyorum
Net kaş göz detay sevmiyorum yani,
Sırtı dönük olur tabi neden olmasın
nerdesintamam sen yazözelim hep açıktır benim
orasını anladım ne güzel işte vakit geçirirsin kafan dağılır
avatarrındakini sen yaptın değilmi
Yok bu resmi seviyorum diye kullandım o kadar yetenekli değilim sana da yollarım bitince yeni tablomu, evimde birkaç tane var ama hep birilerine hediye ediyorum.
avatarrındakini sen yaptın değilmi
nerden geliyor yetenek.okul falan?Yok bu resmi seviyorum diye kullandım o kadar yetenekli değilim sana da yollarım bitince yeni tablomu, evimde birkaç tane var ama hep birilerine hediye ediyorum.
Ilerde ben ölürsem değerli olur çoluk çocukları zengin olur böylece :)
imaj değüşüklüğü yapucuuukkk..ruhunudaYani diyorsun ki değistir şu avatarı böyle şuh hatun olsun ama ruhumda böyle bir kadın yok.
Eğitimim Resim değil, ama ortaokuldan bu yana ilgim var.nerden geliyor yetenek.okul falan?
Sürsen bulaşmazimaj değüşüklüğü yapucuuukkk..ruhunuda
normalde mesleğin ne pekiEğitimim Resim değil, ama ortaokuldan bu yana ilgim var.
Mesleğimi bırakıp tedaviye başladıktan sonra kendimi resme verdim vaktim vardı kafa dağıtmam lazımdı, biriyle tanıstım gruba aldılar beni uzun yıllardır resim yapan amatör bir grup bana da terapi oldu.
Sanma ki yetenek kendimce yapıyorum bişeyler sana yollayayım
Burada yazmasam olurmu kuzum, okuduğum okul farklı, yaptığım iş farklı, sonradan hobi olarak başladığım ve çok sevdiğim başka bir işim vardı.normalde mesleğin ne peki
olur tabi canım.meraktan benimkisi.önemli değilBurada yazmasam olurmu kuzum, okuduğum okul farklı, yaptığım iş farklı, sonradan hobi olarak başladığım ve çok sevdiğim başka bir işim vardı.
Sana özel söylerim
Dağınık seviyorum dedim ama canga reklamında ki maymun gibi ilkel yaşamak en güzeliiokadar vahimmi
özel işlerim varnerdesin
hayırdırözel işlerim var
sananehayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?