off eve gitmek istiyorum
iki halımı serdinoff eve gitmek istiyorum
içerisi 22.9 dereceymiş
halıda serdik oh be
evet misk.. şu an değişik halılar ama örtü alacağımiki halımı serdin
bak bakalım uygun birşeyler herşey çok pahalı yabüyük oğlana mont-kaban bakıyorum
iyi ya sevindim.baya dert etmiştinevet misk.. şu an değişik halılar ama örtü alacağım
ev birden 22.9 oldu
şu an kombi 43 de yanıyor gece 38 e düşürüyorum en düşüğe
anamız ağladı yeminle.ben ençok elektriğe acıyorum yeminle.yarısı kadar boşuna ödeme yapıyoruzama cok zamlanmş gecen sene 7 metre küp yakıyordum günlük aylık 236 tl geliyordu
şimdi 7 metre küp yanıyor aynı metre küpe kdv dahil 298 tl gelecek.. iyi mi
kotonda arada uygun oluyor ama saniyelik bitiyor 62'ye var bitane bedenden emin değilimbak bakalım uygun birşeyler herşey çok pahalı ya
bende dün aldm kendime bir mont
160 tl ..
dogal gaz da çok fark var.. ah ah.. ne olacak bilmem sen kaçta yakıyorsun kombiyi kaç petek yanıyor ne kadar geldi faturanız ? 1 petek iptal etmem lazım yaanamız ağladı yeminle.ben ençok elektriğe acıyorum yeminle.yarısı kadar boşuna ödeme yapıyoruz
ben internetten alamam böyle şeyleri riske atıp kim ugrasacakkotonda arada uygun oluyor ama saniyelik bitiyor 62'ye var bitane bedenden emin değilim
nasıl bişey aldın.ben geçen yıl aldım.çok sıkıntı değil şöyle kasım geçsin deri bakacam iniyor ozaman fiyatlarbak bakalım uygun birşeyler herşey çok pahalı ya
bende dün aldm kendime bir mont
160 tl ..
bir oda kapalı.4 petek yanıyor.kullandığım oda ve mutfak peteği baya büyük.şuan 45 lerde falandır.gece 40 .geçen akşam 60 kadar çıkardım ama çok üşüdüm.dogal gaz da çok fark var.. ah ah.. ne olacak bilmem sen kaçta yakıyorsun kombiyi kaç petek yanıyor ne kadar geldi faturanız ? 1 petek iptal etmem lazım ya
eviniz kaç derece bilyormsnbir oda kapalı.4 petek yanıyor.kullandığım oda ve mutfak peteği baya büyük.şuan 45 lerde falandır.gece 40 .geçen akşam 60 kadar çıkardım ama çok üşüdüm.
Amann allah böyle kankadan esirgesinn .ben çıkıyorum belki akşama künefe yerim
H E künefe yersem sana gıcıklık olsun diye atacam len instangrama
canın çeksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ohh sıcacık peynirli şerbetli: 27:Amann allah böyle kankadan esirgesinn .
Normalde hiiç sevmem hayatımda belkıde hiç yemedım .
Ama canımı çektırırsen yandın kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?