2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ama cok zamlanmş gecen sene 7 metre küp yakıyordum günlük aylık 236 tl geliyordu
şimdi 7 metre küp yanıyor aynı metre küpe kdv dahil 298 tl gelecek.. iyi mi

ama cok zamlanmş gecen sene 7 metre küp yakıyordum günlük aylık 236 tl geliyordu
şimdi 7 metre küp yanıyor aynı metre küpe kdv dahil 298 tl gelecek.. iyi mi
anamız ağladı yeminle.ben ençok elektriğe acıyorum yeminle.yarısı kadar boşuna ödeme yapıyoruz

anamız ağladı yeminle.ben ençok elektriğe acıyorum yeminle.yarısı kadar boşuna ödeme yapıyoruz
dogal gaz da çok fark var.. ah ah.. ne olacak bilmem sen kaçta yakıyorsun kombiyi kaç petek yanıyor ne kadar geldi faturanız ? 1 petek iptal etmem lazım ya

bak bakalım uygun birşeyler herşey çok pahalı ya
bende dün aldm kendime bir mont
160 tl ..
nasıl bişey aldın.ben geçen yıl aldım.çok sıkıntı değil şöyle kasım geçsin deri bakacam iniyor ozaman fiyatlar

dogal gaz da çok fark var.. ah ah.. ne olacak bilmem sen kaçta yakıyorsun kombiyi kaç petek yanıyor ne kadar geldi faturanız ? 1 petek iptal etmem lazım ya
bir oda kapalı.4 petek yanıyor.kullandığım oda ve mutfak peteği baya büyük.şuan 45 lerde falandır.gece 40 .geçen akşam 60 kadar çıkardım ama çok üşüdüm.

bir oda kapalı.4 petek yanıyor.kullandığım oda ve mutfak peteği baya büyük.şuan 45 lerde falandır.gece 40 .geçen akşam 60 kadar çıkardım ama çok üşüdüm.
eviniz kaç derece bilyormsn
bizdede 6 petek yanıyor birini kapatmam lazım yoksa çok atıyor metreküp günlük

ben çıkıyorum belki akşama künefe yerim
H E künefe yersem sana gıcıklık olsun diye atacam len instangrama
Amann allah böyle kankadan esirgesinn .
Normalde hiiç sevmem hayatımda belkıde hiç yemedım .
Ama canımı çektırırsen yandın kızım

Amann allah böyle kankadan esirgesinn .
Normalde hiiç sevmem hayatımda belkıde hiç yemedım .
Ama canımı çektırırsen yandın kızım
canın çeksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ohh sıcacık peynirli şerbetli: 27:
ben gidiyorum

Reactions: H E
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…