- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Ben ressamım yawrum her türlü uygularımöylemi diyosun
olabilir bu teyze demeni gerektirmiyor14 yaş büyükmüş misk
benim annem 42 yaşında
şaka yapıyorum zaten misk ya püfolabilir bu teyze demeni gerektirmiyor
Ben çalışmaya ara verdim, o kadar yoğun çalışırken daha düzenliydim. Evde insan daha fazla salliyor
Ben akşam 5 de evde oluyorum ( kış ayı için ev yazın direk park )
üzerimi değiştiriyorum şöyle bir evi toparlıyorum dagınık ise tuvalet banyoyu direk yıkıyorum.
biraz oglumla koklaşıyoruz hasret gideriyoruz. yemeğim oluyor zaten hafta içi o sıkıntım yok..
Sonra eşim geliyor 6 630 gibi... oglum onla bogusurken ben sofrayı hazırlıyorum
yemek yedik sofra kalktı etraf toparlandı derken saat 8 oluyor..
o saatten sonra çamaşır varsa çamaşır atıyorum yada topluyorum hep birlikte katlıyoruz
bulaşık makinesinide oglumla yerleştiriyoruz
o ara bir kahve yapıyorum eşim ile kahve içiyoruz saat 8 30 felan oluyor
9 30 a kadar oglanla birlikte oynuyoruz işte lego araba sürme garaj.. boyama puzzle vs. gündüzde ypaıypr bunları
sonra uykuya geçiş babası oglumu götürüyor masal anlatıyor ve uyutuyor
ben o arada evi yine toparlıyorum sürekli dağıldıgı için.. mutfağı yerleştiriyorum yine
duşa giriyorum
sonra eşim geliyor oglanı uyutup yarım saatte onla oturduktan sonra uyuyoruz..
ama ben cogu zaman oglumla oynamıyorum.. ne biliyim kafam götürmüyor pek çünkü hep üzerimde
mesela o gün bir mevzu olsa eşimle birşey konuşacak olsak bizi konuşturtmaz
bugün çok sevdiğim bir dizim var onu seyrettirmez.. hep üzerimizde.. bize çok eziyet ediyor
bikaç gün oldu yeni aldım cildim kurudur benim.kuru geldi. aslında yağ oranı az güzel bişeyde hatta üstüne pudra bile istemiyor.biraz daha kullanayım bakalımfarmasiyi ben sevmedim çok belli ediyor sonra cildim kusuyor onu
tekrar düşünmüyormusun çalışmayıBen çalışmaya ara verdim, o kadar yoğun çalışırken daha düzenliydim. Evde insan daha fazla salliyor
evet o yönden şanslıym zatenşanslısın 5 de ev oluyorsun
ben 6.30 gibi evde oluyorum
kendi yaşını küçültecek39 yaşında insan mı yok ya niye benim yaşıma taktın sen
deme zaten kuşum.neden abla diceksinabla demek istemiyorum o yüzden
Annenle konuşurum ben de, yaşı yaşıma denk.
Sen git annen gelsin
Teyze olacak yaşta olabilirim ama mihrap yerinde sukurolabilir bu teyze demeni gerektirmiyor
Düşünüyorum tabi, yeni yıl piyasalar ne olacak bakalım kafamda projeler var. Belki bebis olur.tekrar düşünmüyormusun çalışmayı
belki öyle ister diye benim yaşım daha 25 yademe zaten kuşum.neden abla diceksin
bu aralar benim büyük oğlan öyle.ilgi sadece kendi üstünde görmek istiyorzaten genelde eşimle oynaşıyorlar onu daha az görüyor beni öglende görüyor ya..
hiç kendi halinde oynamıyor ama misk.. o bizi çok zorluyor bizi konuşturmaz bile bagırmaya başlar
bebiş olacak inşallahTeyze olacak yaşta olabilirim ama mihrap yerinde sukur
Düşünüyorum tabi, yeni yıl piyasalar ne olacak bakalım kafamda projeler var. Belki bebis olur.
Du bakelimmm ne olceeek
tamam not alıyor.altın değerinde tavsiyelrinBen ressamım yawrum her türlü uygularımtavsiyelwrimi dinle
kendi yaşını küçültecek
Nasıl istersen öyle de evladım, ben takılmambelki öyle ister diye benim yaşım daha 25 ya
sen hergün oynayabiliyormsun hiç mi sıkımıyorsun bunalmıyorsun misk yada kendi halinde oyna demiyorsunbu aralar benim büyük oğlan öyle.ilgi sadece kendi üstünde görmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?