geçmişten gelen bişeyler mi var kafanda silemediğinBen hep böyleyim yardımda aldım hiç bir faydası yok misk kafada bitmeyince..
yok kız hiç gergin değlim bomboşum hattasenin gerginliğin ona yansıyor fark etesende
evet hemde çok var kafamdan atamıyorumgeçmişten gelen bişeyler mi var kafanda silemediğin
hayat işye yapacak bişey yok.çalışmazsam olmuyorOnlar da haklı sen de ama biraz daha büyüsünler herşey degisiyor
demekki bişeyler istediğin gibi gitmemişyok kız hiç gergin değlim bomboşum hatta
artı khiç sinirlenmiyorum bile..
ben sadece herşeyden sıkılıyorum bunalıyorum herşey boguyor beni
OLMaz tabi o kadar emek vermişsin atanmışsın..hayat işye yapacak bişey yok.çalışmazsam olmuyor
evet öylede diyebiliriz ben daha anneliğe bile alışamadım yaşadıklarımdan dolayı kendimi anne gibi hissedemiyorumdemekki bişeyler istediğin gibi gitmemiş
görüşürüz canm afiyet olsunişlere bakıyorum biraz.birikmesin sonrada yemeğe çıkarım.görüşürüz
sanırım bende bir plan yapmalıyım belki faydalı olur
birde benim oglum sabit birşey oynamıyor çok sıkılıyor herşeyden.. 5 10 dakika oynayp bırakıyor annesine çekti sanrm
senin gerginliğin ona yansıyor fark etesende
OLMaz tabi o kadar emek vermişsin atanmışsın..
Afiyet olsun, kilo olmasınişlere bakıyorum biraz.birikmesin sonrada yemeğe çıkarım.görüşürüz
eşinle aranda kaç yaş vardıevet öylede diyebiliriz ben daha anneliğe bile alışamadım yaşadıklarımdan dolayı kendimi anne gibi hissedemiyorum
haklısınbirde özel sektör denen bi yer var
bizim durumumuz daha kötü
izin saatler hepsi ayrı bir sorun..
8 kasım dünya deliler gününüz kutlu olsun o halde
tşk ederim iyiyim sen nasılsındenk gelemedik bi türlü nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?