2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

sen hergün oynayabiliyormsun hiç mi sıkımıyorsun bunalmıyorsun misk yada kendi halinde oyna demiyorsun
ben mi tuafım bilmiyorum ya
oglum bakıcıya kedi gibi
bizede aslan kesiliyor cocuk
Anneyi özlüyor tabi yakında yaaaa anne bi git başımdan diyecek bu günlerin kıymetini bil evladım

sen hergün oynayabiliyormsun hiç mi sıkımıyorsun bunalmıyorsun misk yada kendi halinde oyna demiyorsun
ben mi tuafım bilmiyorum ya
oglum bakıcıya kedi gibi
bizede aslan kesiliyor cocuk
bize kızgınlar çünkü gündüz onları bırakıyoruz.sıkıntı orda.dedim ya ben sıkılmışsam eşim devralıyor.bide bizde iki ya.kendi aralarında eğlenebiliyorlar

bize kızgınlar çünkü gündüz onları bırakıyoruz.sıkıntı orda.dedim ya ben sıkılmışsam eşim devralıyor.bide bizde iki ya.kendi aralarında eğlenebiliyorlar
Arkadaşın oğlu neden böyle yapıyorsun deyince sen de beni hergün bırakıp gidiyorsun, gitme ben de seni üzmeyeyim dedi

evet biliyorum o yüzden yapıyorlar söylediğin gibi.. kendime hiç vakit ayıramıyoruım sanrm bu yüzden birazda çok yıprandım

evet biliyorum o yüzden yapıyorlar söylediğin gibi.. kendime hiç vakit ayıramıyoruım sanrm bu yüzden birazda çok yıprandım

2 senedir çalışıyorum oğlum olduktan sonra
ilk başlarda bende öyleydim acayip stres yapıyodum ve etrafa yansıyodu
şimdi kendime de vakit ayrıyorum oğlumada eve de
kendimce notlar alıp o şekilde devam ettiğin için sanırım
yemek planı gibi..

evet evde hiç bitmiyor.evde kaldıkça iş çıkyor
bende o yüzden hafta içi sadece ev toparlarım
birde çamaşır bulaşık ortalığı süpürüverme..
cumartesi genel bir temizlik tamam..
enerjimi harcamak istemiyorum
birde mesela benm oglum cok cabuk sıkılır
lego oynarız 5 dakika sonra kalkar
dün sulu boya yaptık 7 dakika boyadı attı..
garaj kuruyoruz biraz oynuyor
arabaları fırlatmaya başlıyor puzzle setini dagıtıyor.. fırlatıyor saga sola

sanırım bende bir plan yapmalıyım belki faydalı olur
birde benim oglum sabit birşey oynamıyor çok sıkılıyor herşeyden.. 5 10 dakika oynayp bırakıyor annesine çekti sanrm

Arkadaşın oğlu neden böyle yapıyorsun deyince sen de beni hergün bırakıp gidiyorsun, gitme ben de seni üzmeyeyim dedi
evet geçmeyen bişey.içlerinde yaşıyorlar.eve gideyim küçük önce bi gelmiyor babaennesine sokuluyor düşün

bende öyleyim.yemekten ziyade ev işleri konusunda listem var.hafta içi haftasonu günlük.dört dörtlük uygulamıorum ama olduğu yere kadar

senin gerginliğin ona yansıyor fark etesende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…