maşallah canım.Rabbim hepinize sağlık sıhhat versin.canım 7 yaşında bir oğlum 5 yaşında 1 kızım ve 3numaram yolda .Maşallah de kız
canım Eymen düşünüyoruz .Amin tüm yavrularımızı korusun inşallah :)maşallah canım.Rabbim hepinize sağlık sıhhat versin.isim bellimi
oy maşallah ben birtanesi ile baş gelemiyorumcanım 7 yaşında bir oğlum 5 yaşında 1 kızım ve 3numaram yolda .Maşallah de kız
Hayır birine annaanne birine babaanne bakıyordu.kIZIM okula başlayınca kreşe anneanne bakar oldu tatillerde babaanne.Şuanda her ikisine ananne bakıyo biri gidiyo biri geliyo okuldan.ALLAHIM her ikisinden razı olsun...oy maşallah ben birtanesi ile baş gelemiyorum
3 cocuk la kafayı bozardm herhalde
kim bakıyor şu an cocuklarına peki bakıcı mı
güzelmiş.adıyla yaşasıncanım Eymen düşünüyoruz .Amin tüm yavrularımızı korusun inşallah :)
Amin canım benim senin var mı ?güzelmiş.adıyla yaşasın
benim iki minik oğlum varAmin canım benim senin var mı ?
benim iki minik oğlum var
kayınvalidem bakıyor.bu hafta annemler geldi.yaklaşık iki hafta dururlar.biri 3 yaşında diğeri 1,5Maşallah yaşları kaç :) kim bakıyor ?
çok şanslısn.. gözün arkada değildir en azından kafan evde kalmaz..Hayır birine annaanne birine babaanne bakıyordu.kIZIM okula başlayınca kreşe anneanne bakar oldu tatillerde babaanne.Şuanda her ikisine ananne bakıyo biri gidiyo biri geliyo okuldan.ALLAHIM her ikisinden razı olsun...
nick öneriym mi sananick değişikliği yapacağım
yapacaklarımın hepsinde ü var yok böyle bişeynick öneriym mi sana
siz bu arada hangi memlekettesiniz canmMaşallah yaşları kaç :) kim bakıyor ?
vazgeçtim kendin bul banane.yapacaklarımın hepsinde ü var yok böyle bişeyevet olabilir.
siz bu arada hangi memlekettesiniz canm
ev kendinizin mi
kuzey mi güney mi
bebişlerin varmış eviniz kaç derece
herkese soruyorum bu soruyu manyakmym neyim
radyo 7 dinliyomusungüzel bir kadın ismi istiyorum
ya ben kızım olsa adını hep gülce koymak istiyordum.nasip olmadı burda yapayım dedim olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?