sen sus şimdi evimiz 30 derece diyeceksin benim psikolojimi bozacaksın
çekineceğin insanlarsa gelmesinler .evine aldığın insanlar sağına soluna bakmayacak insanlar olsun.misafir cagırmak istiyorum da
halı örtüsü alamadım
oturma odasında iki farklı halı duruyor cekiniyorum vallahi çağırmaktan
yok be nazarmı ettin nedir.kombi bozuldu dün ona baktırdımsen sus şimdi evimiz 30 derece diyeceksin benim psikolojimi bozacaksın
ya ceylin ismi niyeyse hep cenini çağrıştırıyor banaradyo 7 dinliyomusun
ben kızım olsaydi ceylin nisa koyacaktım nasip olmadı
bir daha olur mu bilmem ama başka cocuk istemiyorum sanırım
oh iyi olmuş.. cidden kaç derece misk termometre yok mu bakmıyormusun lenyok be nazarmı ettin nedir.kombi bozuldu dün ona baktırdım
sen sevmessen sevme bence çok güzel bir isimya ceylin ismi niyeyse hep cenini çağrıştırıyor banasevemedim
ya öylede ne bileyim öyle insanlar değillerde ben kendimi rahatsız hissediyormçekineceğin insanlarsa gelmesinler .evine aldığın insanlar sağına soluna bakmayacak insanlar olsun.
kuzum dedim ya 22 -23 arası değişiyor. oturduğum oda 22 diğer taraflar daha sıcakoh iyi olmuş.. cidden kaç derece misk termometre yok mu bakmıyormusun len
sen sevmessen sevme bence çok güzel bir isim
zaten memur olursam eşimden boşanacağım
oglum bana yeter
hissetme.emin ol kendinden.yap ikramını bilmem neyini.ya öylede ne bileyim öyle insanlar değillerde ben kendimi rahatsız hissediyorm
aa sizinkide bizim ki gibikuzum dedim ya 22 -23 arası değişiyor. oturduğum oda 22 diğer taraflar daha sıcak
banane benick bul bana
majeste yapnick bul bana
olmassa yarın cagırıyımhissetme.emin ol kendinden.yap ikramını bilmem neyini.
kuzey doğu olduğundan olabilirmiaa sizinkide bizim ki gibi
benim de oturma odası diğer yerlere göre serin
ama sizin niye öyle ?
evet şimdi ayaklarımın üzerinde duramam ailem sahip cıkmazboşanmak için memurluğumu bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?