fena değil.türkçe bir kadın ismi istiyorummajeste yap
diğer yerler güneş gördüğü için mi daha sıcak pekikuzey doğu olduğundan olabilirmi
türkçe aklıma gelmez benim.. benim kullandım nicklerin listesini yapymfena değil.türkçe bir kadın ismi istiyorum
dizi yüzünden misafir kabul etmeyen hatun
siz bu arada hangi memlekettesiniz canm
ev kendinizin mi
kuzey mi güney mi
bebişlerin varmış eviniz kaç derece
herkese soruyorum bu soruyu manyakmym neyim
sanırım benim altaki oturma odasını çok yakmıyor.onlar mutfağı kullanıyor.benim oturduğum odayı salon yapmış kapalı yani gibi gibi sy bilemedimde dün kombi yapıldı şimdi daha iyi ısıtıyordiğer yerler güneş gördüğü için mi daha sıcak peki
adanaysa hiç söyleyip şu an - 3 derece olan konya için psikolojimi bozmaAdana canım sıcağını malum tahmin et
Evet mülk .
Birde seni tanıyalım :)))
oyy kuzucuklar maşallah sende benim gibi şanslısın çok şükür :)kayınvalidem bakıyor.bu hafta annemler geldi.yaklaşık iki hafta dururlar.biri 3 yaşında diğeri 1,5
bizim alttakide yakmıyor oturma odasını nasıl etkisi var ..sanırım benim altaki oturma odasını çok yakmıyor.onlar mutfağı kullanıyor.benim oturduğum odayı salon yapmış kapalı yani gibi gibi sy bilemedimde dün kombi yapıldı şimdi daha iyi ısıtıyor
ne şans ne şansoyy kuzucuklar maşallah sende benim gibi şanslısın çok şükür :)
Kesinlikle öyle yatıp kalkıp dua ederim onlara canım.çok şanslısn.. gözün arkada değildir en azından kafan evde kalmaz..
evet canımoyy kuzucuklar maşallah sende benim gibi şanslısın çok şükür :)
Eclipsse senin alıntılarında sorun çıkıyor.eşinle noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?