yok bırakmadım diyeti.bu aralar cozuttum.yüz kızarıklığından giremiyorum topiğeVayss, diyeti bıraktık, heyecan aşk tazelemekte diyorsunGüzel olmuş Suhan, nick de güzel
ondan değilde ben kaynanandan korktum.adile naşit misali
geyik topiğ diye açtık.gitme konunun başlarında geçmişti o pompli mevzusu şimdilerde yok.ilk gelen tabi soruyor ne olduğu.peki ben seni needen evli sanıyorumHe yaa, sessizce topikten uzaklaşıyorum
He yaa, sessizce topikten uzaklaşıyorum
senin koca tek oğlanmıydı yaa.anaoyyyy hatunun yaptıklarına bak hele.aynı benim kızkardeşimin kayınvalidesiymiş.korkulur bu tarz kadınlardanahahahahahah bu videoyu, bu filmi nasıl kaçırmışım ben
Ay sorma valla kuzum doğum yapınca annesi geldi beni istemedi demesin diye gel sen de kal dedim. Kendim teklif ettim bir de kafama tüküreyim2 haftayı burnumdan getirdi her gün bizim evden çıkıp 5 dk sonra oğlunu arayıp Chek beni istemiyor diye ağladı işte bir gün suyu annemden istemişim bir gün çocuk çıyak çıyak ağlarken günaydın demiş duymamışım. Dayanamadım napıyorsun sen hayırdır dedim artık bana Ben bu ara çok duygusalım beni idare ediceksin dedi. Bence normal değil benim kv
aha etti ikiBen de seni evli sanıyordum:)
geldimEclipsse gel kombine çözüm aramaya devam edelim.nerdesin
aha bdv koçu gelmişHe yaa, sessizce topikten uzaklaşıyorum
senin koca tek oğlanmıydı yaa.anaoyyyy hatunun yaptıklarına bak hele.aynı benim kızkardeşimin kayınvalidesiymiş.korkulur bu tarz kadınlardan
benim artık cinnet işe yaramıyor.
Benim koca tek evet:)
Ben de artık savaşmayı öğrendimBir cinnet her şeyi çözer derler ya doğruymuş valla
Çok yaklaşmıyor sinirleneceğim bölgelere
geyik topiğ diye açtık.gitme konunun başlarında geçmişti o pompli mevzusu şimdilerde yok.ilk gelen tabi soruyor ne olduğu.peki ben seni needen evli sanıyorum
Ben de seni evli sanıyordum:)
sen yazarken kızkardeşimle yazışıyorum hissine kapıldım.oda oyle diyor bir cinnet
Benim koca tek evet:)
Ben de artık savaşmayı öğrendimBir cinnet her şeyi çözer derler ya doğruymuş valla
Çok yaklaşmıyor sinirleneceğim bölgelere
Geç dalganı, yakında isim yapıcam, Mune beni maaşaa bağlayacakaha bdv koçu gelmiş
ha evet olabilirBöyle her konuda bir fikrim olunca, malum yorumlar da cuk oturunca, ondandır(Yaşımdan dolayı olsa gerek, ben yaşlarda bekar az )
benide bağlarmı kiGeç dalganı, yakında isim yapıcam, Mune beni maaşaa bağlayacak
yok benm durumlar çok daha vahimSeninki de mi çekilmez kv
sen yazarken kızkardeşimle yazışıyorum hissine kapıldım.oda oyle diyor bir cinnetbocu senmisin kız yoksa (kız kardeşime bocu derimde)
eskilerden kim kaldıGeç dalganı, yakında isim yapıcam, Mune beni maaşaa bağlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?