benide bağlarmı ki
kombi faturam cıksın yeter
benim kombi faturasının yarısını öderse eğer
bilmiyorumki.Yok ben de tekim
Kız kardeşine buradan çokca sabır gönderiyorum işimiz zor ah falan mı aldık bilemedim
hoşgeldin canımSlm hatunlar
benim kombi faturasının yarısını öderse eğer
50 derecede yakabilirim
daha zamlı olarak gelmedi ama misal gecen sene 200 tl ödeyen çok rahat 265 tl felan öder çok zam yaptılar çünkü..
Kaç geliyor doğalgaz.
Bu arada bizim son iki aydır inanılmaz yüksek geliyor elektrik ve su
çok iyi olur yoksa bunalıma girdim iyice
elektirk çok zoruma gidiyor ya.yarısı boş beleş şeylere gidiyor.dağıtım bedeli nedir arkadaş.sen dağıtmaya mecbur değilmisin yada trt payı nedir.ayy ben susayım bu konulara girmicektim
Kaç geliyor doğalgaz.
Bu arada bizim son iki aydır inanılmaz yüksek geliyor elektrik ve su
ay sorma hele su faturası aslında gelen 38elektirk çok zoruma gidiyor ya.yarısı boş beleş şeylere gidiyor.dağıtım bedeli nedir arkadaş.sen dağıtmaya mecbur değilmisin yada trt payı nedir.ayy ben susayım bu konulara girmicektim
daha zamlı olarak gelmedi ama misal gecen sene 200 tl ödeyen çok rahat 265 tl felan öder çok zam yaptılar çünkü..
sizin ev kombilimi ?
çok muş yaBizim ev merkezi sistem doğalgazı aidatla birlikte sabit yaz kış 400 ödüyoruz.
wuuw çokmuşBizim ev merkezi sistem doğalgazı aidatla birlikte sabit yaz kış 400 ödüyoruz.
ama her merkezi ev böyle değil ya.wuuw çokmuş
Önce kendi yerimi sağlam edeyim, seni yanıma çırak alicambenide bağlarmı ki
kombi faturam cıksın yeter
Önce kendi yerimi sağlam edeyim, seni yanıma çırak alicam
sınav ne iyi ne kötü ortaydı canm cogunu hatırlamıyorum zaten sorularn bir çogunuda üfürdümNasılsınız bayanlarEclipsse sınav nasıldı
İpek arazi oldu ya,birden bire .2 çocuğa hamileydi o dönem. İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur. Chocccy buralarda ama.eskilerden kim kaldıseninle daha önceden yazıştığımıda hatırlıyorum @BenIpek falan onlarla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?