Bu nedir ki? Pompiş bir aşkım mı olacak?
huhhuuu akşama şenlik varr
hoşgeldin samsoncum.aşkım yerine pompilim diceksin.odun eşleri pamuk gibi yapıyorBu nedir ki? Pompiş bir aşkım mı olacak?
Nisa ne dönüyor burada? Sen bişeyler biliyon sankiay nickler degısmıs pompilimler bastan tanısalım
hoşgeldin
seni görünce kendimi dersi asan sonrasında öğretmenine yakalanan öğrenci gibi hissettim.nasılsın ben misk
hosbulduk kızlarhoşgeldinn
Suhann tanışıyor muyuz? Nick'in tanıdık gelmedi ? Bu resimdeki fıstık sen misin?hoşgeldin samsoncum.aşkım yerine pompilim diceksin.odun eşleri pamuk gibi yapıyor
Suhann tanışıyor muyuz? Nick'in tanıdık gelmedi ? Bu resimdeki fıstık sen misin?hoşgeldin samsoncum.aşkım yerine pompilim diceksin.odun eşleri pamuk gibi yapıyor
pompilim pompişelim tenhadaaa bulusalım pompilim dıyeyım anlaNisa ne dönüyor burada? Sen bişeyler biliyon sanki
ondan değilde ben kaynanandan korktum.adile naşit misaliBen böyle dedim diye kızın 1'e kadar oturacağı tutar
ben miskamber.yeni değiştirdim.sağlıklı beslenmeye çalışan şahsiyet hatırladınmıSuhann tanışıyor muyuz? Nick'in tanıdık gelmedi ? Bu resimdeki fıstık sen misin?
son beyın bukucuden tanımalıydık :)ben miskamber.yeni değiştirdim.sağlıklı beslenmeye çalışan şahsiyet hatırladınmıyok ben değilim
Bir Pompilim bile yok diye bir köşe de ağlayayım ben o zaman.pompilim pompişelim tenhadaaa bulusalım pompilim dıyeyım anla
ben en son ugradıgımda herıfcanımın ustune pompılımmmm dıye atlarcasına sarılıyordum
Bir Pompilim bile yok diye bir köşe de ağlayayım ben o zaman.Beni yanlışlıkla çağırdılar sanki, Nisaaaa senin yanında eşantiyon mi geldim?
Vayss, diyeti bıraktık, heyecan aşk tazelemekte diyorsunben miskamber.yeni değiştirdim.sağlıklı beslenmeye çalışan şahsiyet hatırladınmıyok ben değilim
okadar etkil yani düşününpompilim pompişelim tenhadaaa bulusalım pompilim dıyeyım anla
ben en son ugradıgımda herıfcanımın ustune pompılımmmm dıye atlarcasına sarılıyordum
yaşam koçu olacak kadınsın.son beyın bukucuden tanımalıydık :)
yay :)yaşam koçu olacak kadınsın.
detaylardan hatırlıyorsun.burcun neydi senin
sen bekarmıydın.yok birbirimizden bağımsız etiketlemişiz siziBir Pompilim bile yok diye bir köşe de ağlayayım ben o zaman.Beni yanlışlıkla çağırdılar sanki, Nisaaaa senin yanında eşantiyon mi geldim?
He yaa, sessizce topikten uzaklaşıyorumsen bekarmıydın.yok birbirimizden bağımsız etiketlemişiz sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?