sana yokÜşümeyeceksek olabilir, ben de ondan alayım canım
kombiyi 55 alnca kaç derece oluyor içerisibizimki dün 55 te çalıştı.üst komşu bu sene yakmıyor galiba ya.dün akşam 19:30 gibi dışarı çıkıyordum girişte karşılaştım yeni geliyordu eve.
Bizimde zamlar yüzünden daha az yakıyorlar bu yıl. 23 derece ve üşüyorum şuangeçen sene maksimum 43 dereceye alıyordum kombiyi
cocuk odasında oturduğunuz için orası 22 23 oluyordu en yüksek faturası 230 tl gelmişti ah şimdi nerde 350 gözden cıktım
bakmadım.ama yatak odasında hafif üşüdüm anlamadım.senin bu meselen psikolojik olarak benide vurdu.nasıl bi işleyişse beynime işledi.kombiyi 55 alnca kaç derece oluyor içerisi
kim kiminkini acabasabah sabah içimi kararttınız he gidiyorum ben
vallahi konuyu ben açmadım kızkim kiminkini acaba
ahhahahabakmadım.ama yatak odasında hafif üşüdüm anlamadım.senin bu meselen psikolojik olarak benide vurdu.nasıl bi işleyişse beynime işledi.
Ben de sabah kalkıp oda sıcaklığına bakıyorumbakmadım.ama yatak odasında hafif üşüdüm anlamadım.senin bu meselen psikolojik olarak benide vurdu.nasıl bi işleyişse beynime işledi.
yani şöyle söyleyim mesela biz geçen sene 230 tl ödedik yaBizimde zamlar yüzünden daha az yakıyorlar bu yıl. 23 derece ve üşüyorum şuan
ay kızlar cidden miBen de sabah kalkıp oda sıcaklığına bakıyorum
ne zaman kombi konusu acılsa ziyaretciler üşüşüyor pampa13 ziyaretçi biz yazalım siz okuyup kıs kıs gülün demi.yöneticilere söyleyip gizliye alacağım topiği.yoksa üye olun bak mahrum olursunuzbizden
yani şöyle söyleyim mesela biz geçen sene 230 tl ödedik ya
bu sene geçen sene ki gibi yaktığını düşün 295 felan rahat ödenir
çünkü kdv+ metreküp başı fiyat hesaplayınca böyle dehşet bir oran cıkıyor
23 de ben terlerim kız vallahi
sen sıcağa alıştığn için üşüyorsndur
dur daha bismillah kız yeni geldi kışOfffff en az 4 ay bu soğuk çekilmez, soğukta sinirlerim geriliyor.
Yeter bu kadar yaz gelsin artik
Manyak ettin biziay kızlar cidden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?