yarın konuşalım yada eski konun varsa link ver okuyayım özetten kurtulursun sözlü yaparım belki seniyazın yağar kar başıma.. heyt.. efkar bastı
neyse masum bir çocuğun günahı yok benim oglumun günahı var demek ki zamanında yaptılar yapacaklarını..
ama ben onlar gibi olmayacağım
oladabilirm bilmiyorum kötü olmak istiyorum ben iyi değil iyi oldukca kaybediyorum =)
neyse saçmaladım
bugün günlerden bir zamanlar çukurova
ben gidiyorum
yarın konuşacak enerjm bitiiyarın konuşalım yada eski konun varsa link ver okuyayım özetten kurtulursun sözlü yaparım belki seni
bizde kuru fasulye pşlav tavuk haşlama varmış.yarın konuşacak enerjm bitii
daha eve gideceğim oturma odasının camı silinecek.
perdeler yıkanıp takılacak 2 cam kaldı tabi eşim takıyormekanizmalı çok eziyetli oluyor ya.
akşam avm gidip ogluma atkı şapka birde kilotlu çorap alacağım.
+ çig köfte
birde tırtıla bindiririz onu gezmiş olur.
sonra bir zamanlar çukurova
duş
camasır serme
bulasık yerleştme yatış.
Açılışı da istiklâl marşı yapcan sandım bianyarın konuşacak enerjm bitii
daha eve gideceğim oturma odasının camı silinecek.
perdeler yıkanıp takılacak 2 cam kaldı tabi eşim takıyormekanizmalı çok eziyetli oluyor ya.
akşam avm gidip ogluma atkı şapka birde kilotlu çorap alacağım.
+ çig köfte
birde tırtıla bindiririz onu gezmiş olur.
sonra bir zamanlar çukurova
duş
camasır serme
bulasık yerleştme yatış.
Evde olduğum halde bakım yapacak zamanım yok yeminlebizde kuru fasulye pşlav tavuk haşlama varmış.
bende çamaşırlar var yerleştirecem
wcler yıkanacak
cilt bakımı yapıp banyo yapacağım
kuzcuklarla oyun
annemlere ikramlar
valla ordan burdan şurdan kocadan kayınvaliden,takıdan ne ararsan mevcut
Evet ipeği bende merak ediyorum açıkçası çok. Uzun zamandır uğramadı . İnşallah iyidir.İpek arazi oldu ya,birden bire .2 çocuğa hamileydi o dönem. İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur. Chocccy buralarda ama.choccywhoccydoodah
Yalnız ben azıcık cimriyim, asgari ücret ve sgk dışında birşey beklemeyin
Yok kız ondan değil fazla giremiyorum bu ara eşim evde bu ara üzerimizde bir uğursuzluk var ki sorma herşey üst üste geliyor eşim iş kazası geçirdi evde
Kız kazaksiz durulur mu 22-23 derecede ben ayağıma patik giyiyorumbizde kazakla durmuyoruz ince sweathist lerle duruyoruz.kazak giysem terlerim
Yağmur aynı kar gibi atistiriyor burda azar azar yavaş yavaş iniyor yere yandık
Şimdi bende sigaraya çıktım buz gibi, polar battaniye aldım onla oturuyorum, dereceyede baktım 23.Yağmur aynı kar gibi atistiriyor burda azar azar yavaş yavaş iniyor yere yandık
koyu koyu canım.çayda varOooo muhabbet koyu o zaman
ne yani aile yardımıda mı yok.Yalnız ben azıcık cimriyim, asgari ücret ve sgk dışında birşey beklemeyinyoldu, yemekti karışmam
Ohhhh buralar şenlenmiş, ben bu ara fazla gezenti oldum hep dışardayım sizde sayfalarca yazıyorsunuz maşallah. Evde olsam hepinizin işi olurdu kesin :)
Tüm konuşmalardan aklımda kalan suhancımmmmm gömdüğün pizzalar
owww yapma yaww ee okulla görüştünüzmüYok kız ondan değil fazla giremiyorum bu ara eşim evde bu ara üzerimizde bir uğursuzluk var ki sorma herşey üst üste geliyor eşim iş kazası geçirdi evde
1 e giden çocuğu sikistirmis lar okulda 3 gündür onunla uğraşıyoruz
Öğretmenler gün telaşı bı yandan ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?