- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Dert etme sen benim dün yazdığım listemi görmedin sanırımlittleeeeeeeeeeeeee
aman dur kombi deme eclibe açınca kapayamıyor.ısıtamadık zaten oturma odasını
Hava soğuyunca aklıma onun oturma odası geliyor napiiiimaman dur kombi deme eclibe açınca kapayamıyor.ısıtamadık zaten oturma odasını
şimdi oraya geçiyorudum bendeDert etme sen benim dün yazdığım listemi görmedin sanırım
açtım zaten dün 8 metre küp yakmış
21 .5 derecede patik hırka oglumda aynı şekilde patik yelek.Kız kazaksiz durulur mu 22-23 derecede ben ayağıma patik giyiyorum
Üşüyünce aklıma geliyorsun yawrum, neden acebaaaulen sabah sabah yine kombi muhabbeti getirdiniz aklıma ha.
bilmiyorum kiÜşüyünce aklıma geliyorsun yawrum, neden acebaaa
her gün böyle hesapmı yapıyorsunaçtım zaten dün 8 metre küp yakmış
Bembeyaz Bir konyadan herkese günaydın
Kar saflıktır yürek temizliğidir
evet kafayı bozdumher gün böyle hesapmı yapıyorsun
ben severim aslında ama üşümemek şartı ilehiç sevmiyorum ben hiç, soğuktan nefret ederim
hem sabah sabah kombi muhabbeti yapan little ben değilimher gün böyle hesapmı yapıyorsun
bizimki dün 55 te çalıştı.üst komşu bu sene yakmıyor galiba ya.dün akşam 19:30 gibi dışarı çıkıyordum girişte karşılaştım yeni geliyordu eve.hatta şu an 21.1 miş .. hava buz gibi kombide 45 de vallahi daha naısl yakyım 50 ye alsam 400 tl fatura gelir
Üşümeyeceksek olabilir, ben de ondan alayım canımben severim aslında ama üşümemek şartı ile
alt komşu dhaa önemli üst çok önemli değilbizimki dün 55 te çalıştı.üst komşu bu sene yakmıyor galiba ya.dün akşam 19:30 gibi dışarı çıkıyordum girişte karşılaştım yeni geliyordu eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?