bizim ev kuzey cephe ara kat yalıtım varhahaha.
biz yelek vs kullanmıyoruz .
alışmışız yıllardır aynı şeye.
ama çok soğuklarda o zaman yelek giyiyorlar . o zaman evin ısısı düşüyor . ne kadar yaksan da.
Hemen çaktırmasaydınız keşke, SUHAN'ı azıcık tırsıtıyordum özeldençok gözel olmuş
ah keşke sen bana deseydinHemen çaktırmasaydınız keşke, SUHAN'ı azıcık tırsıtıyordum özelden
siz geçin dalganızıBence isim "sizin ev kaç derece" olmalıydı.
Dedin ya suhancım bu muhabbette gelen daha cok oluyor diye
mdürüm sizin ev kaç dereceHemen çaktırmasaydınız keşke, SUHAN'ı azıcık tırsıtıyordum özelden
Ciddi bir tavırla cevap verdim, mesajı okuyunca bir ne oluyoruz diyecek ama benim ciddiyet güme gitti hahahahahaah keşke sen bana deseydin
ama o fena o hemen çakardı müdürüm
ben bir derin araştırmalara dalaym bakalımkızımda 2 kış kadar bunu kullandım .
ince . kalın değil . hiç olmazsa sırtını koruyordu. ,lcww
o zaman 25 tl ye almıştım . 2 buçuk yıl önce
teh yaCiddi bir tavırla cevap verdim, mesajı okuyunca bir ne oluyoruz diyecek ama benim ciddiyet güme gitti hahahahaha
Ay valla eve derece koymadım bilemiyorum ama 20 derece civarlarıdırmdürüm sizin ev kaç derece
o meşhur soruyu sizede soraym
aa cidden mi üşümüyormsnz o derecedeAy valla eve derece koymadım bilemiyorum ama 20 derece civarlarıdır
en soğuk sizinkiymiş .Ay valla eve derece koymadım bilemiyorum ama 20 derece civarlarıdır
bir soru daha cevap verde öyle git bariBen vazifemi yaptım, kaçıyorum, size iyi dereceler hahahahaha
bende çalışıyordur yaen soğuk sizinkiymiş .
daha kombi çalışmıyor sanırsam .
aa kombi bakımına yıldızlı demiş birde .hadi bakalım buyrun içeri..itişip kalkışmayın.tek tek.kocası pompilim olanlar önceliğimizdir.kusmuk kesinlikle istemiyoruz. kusacaklar yanında leğen getirsin
-------------------------------------------------------------------------------------
direk dalın sohpete.gelin gelin çekinmeyin.
konu başlıklarımız:
*diyet
*çocuk
*yemek
*iş hayatı
*ev hayatı
*kpss
*pompili eşlerimiz
*kayınvalidelerimiz
*görümcelerimiz eltilerimiz
*tuvalet eğitimi
*yaş günü partileri
*kombin arayışları
*makyaj
*mobilya,dekarasyon
*saç tasarımı
*bebek bakımı
*indirimler,kampanyalar
*internet alışverişi
*organık tarifler
*kombi bakımı(yıldızlı konumuzdur)
*araba alım satım
*pratik ev temizliği
*beyaz çamaşırlar için tiyolar
*10 parmak daktilo dersi
*bdv ye konu açmaya çekinip aman herkesi kınım kınım kınadım konu açarsam linç edilirim diye buraya anlatılan hertürlü entrika
ee daha ne olsundu bacım
kuzum çok araştırma.ben bir derin araştırmalara dalaym bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?