o benimle dalga geçmek için yaptıSana özel konu belirtmiş sende nankörlük etme
tekrar tşk ederim çok incesiniz her nekadar cımbızla dolaşsanızdaBen vazifemi yaptım, kaçıyorum, size iyi dereceler hahahahaha
of . kuzum belki giymez . bu yaşa kadar giydirmediysen . alışmadık dötte don durmaz çünkü.2 bucuk yaş
yöreoğlu ne alakatekrar tşk ederim çok incesiniz her nekadar cımbızla dolaşsanızdamune yöreoğlu
ee nabacaz peki böyle saat başı kalkıp üzerini mi örteceğizof . kuzum belki giymez . bu yaşa kadar giydirmediysen . alışmadık dötte don durmaz çünkü.
ben giydiremiyorum 2 buçuk yaşından beri mesela.
kışın bi kat fazla giydir yatarken .ee nabacaz peki böyle saat başı kalkıp üzerini mi örteceğiz
Matmazel o kıztekrar tşk ederim çok incesiniz her nekadar cımbızla dolaşsanızdamune yöreoğlu
Hemen çaktırmasaydınız keşke, SUHAN'ı azıcık tırsıtıyordum özelden
aa bidiğiniz müdürle şuan sohbet geyik yapıyoruzBuralarda doğalgaz yok, klimayla ısınıyoruz ama kışlarda uzun sürmüyor, Şubat sonu yaz geliyor, 20 derece soğuk mu? Biz üşümüyoruz bu sıcaklıkta, hatta bunalıp mutfak camını, balkon kapısını açtım.
Ege'deyiz, şortlar daha yeni yeni yerini pantolonlara bıraktı, umarım bir gün Dominic'e yerleşirsiniz.
sanıyorum antalya dasınız .
ege akdeniz öyle. ya da dominic. keşke dominic te olsam tabi.
ay kombi bakımını yıldızlı konu yapmış görüyormusunuz nankör
aramızda yatmıyor ki yatıyorda bizi yatırmıyorkışın bi kat fazla giydir yatarken .
ve kışın aranızda yatsın . sıcak sıcak .
O da bisey mi bizi öptü bi deaa bidiğiniz müdürle şuan sohbet geyik yapıyoruz
peki o zaman .Ege'deyiz, şortlar daha yeni yeni yerini pantolonlara bıraktı, umarım bir gün Dominic'e yerleşirsiniz.
Size doyum olmaz, ben gidiyorum öpüldünüz hepiniz
oda bir insan öpebilir yani öcü değilO da bisey mi bizi öptü bi de
niye kız o insan değil mi.O da bisey mi bizi öptü bi de
Müdürle sohbet deyince :))) SUHAN bende de 2 kol bacak var, kadınım eh mecburen dırdır eden çene var hahahaha kendimi uzaylı gibi hissediyorum müdürle sohbet deyince :)))aa bidiğiniz müdürle şuan sohbet geyik yapıyoruz
aa sen bilmiyormusun onu @lavantakokulusandik açıklasın benceyöreoğlu ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?