olmazsa alacağım ne yapaym lcw da fiyatlar iyice çostu ya .. sinir oluyorumkuzum çok araştırma.
bence en uygun lcww da bulursun .
ben öyle yaptım . hatta erkek şeysi mi diye düşündüm ama kim görçcek kızı gece gece diye aldım . önemli olan sırtına iyi olsun . kollu olanları tavsiye etmem . bunaltır çocuğu . bacaklı olanlar da . ama torba tulum iyidir .
büyüyünce torbaya girmek istemezse alt kısmının fermuarını açık bırakıyordum .bacaklar fora. rahat rahat yani.
Hemen çaktırmasaydınız keşke, SUHAN'ı azıcık tırsıtıyordum özelden
bi de dikişten anlayan aile büyüğü varsa diktirebilirsinolmazsa alacağım ne yapaym lcw da fiyatlar iyice çostu ya .. sinir oluyorum
yok be bacım ne gezer kimseden fayda yo kbi de dikişten anlayan aile büyüğü varsa diktirebilirsin
mesela arkadaşımın annesi dikti.
yorgancı , elyafcılarda tulum için yassı elyaf satılıyor . incelik kalınlık dereceleri var .
anlayan biri olursa kumaşını pamuk olarak al . diksin .
yok mu anlayan biri . ana bacı kardaş
detttttah keşke sen bana deseydin
ama o fena o hemen çakardı müdürüm
sen bana yalan söylemiyosn demibi korkmadım değil hani müdürüm
oha müdüre de mi sordun leynnnnnmdürüm sizin ev kaç derece
o meşhur soruyu sizede soraym
Buralarda doğalgaz yok, klimayla ısınıyoruz ama kışlarda uzun sürmüyor, Şubat sonu yaz geliyor, 20 derece soğuk mu? Biz üşümüyoruz bu sıcaklıkta, hatta bunalıp mutfak camını, balkon kapısını açtım.en soğuk sizinkiymiş .
daha kombi çalışmıyor sanırsam .
bilmem ki.yok be bacım ne gezer kimseden fayda yo k
evet sanane soramazmıyımoha müdüre de mi sordun leynnnnn
niye kız müdür insan değil mi.oha müdüre de mi sordun leynnnnn
ay kombi bakımını yıldızlı konu yapmış görüyormusunuz nankörYıldızlı konu iyi olmuş
hiç yani müdürü küçük görüyo benceniye kız müdür insan değil mi.
önce bi on saniye yaşadım tabiki o şoku müdürüm yalan yokCiddi bir tavırla cevap verdim, mesajı okuyunca bir ne oluyoruz diyecek ama benim ciddiyet güme gitti hahahahaha
2 bucuk yaşbilmem ki.
bi dene bence dikimi kolaydır .
ama giyerse alman lazım . ya da dikmen .
kaç yaştı senin çocuk.
Sana özel konu belirtmiş sende nankörlük etmeay kombi bakımını yıldızlı konu yapmış görüyormusunuz nankör
ben evim 21 derece diye bunalıma girdimBuralarda doğalgaz yok, klimayla ısınıyoruz ama kışlarda uzun sürmüyor, Şubat sonu yaz geliyor, 20 derece soğuk mu? Biz üşümüyoruz bu sıcaklıkta, hatta bunalıp mutfak camını, balkon kapısını açtım.
Buralarda doğalgaz yok, klimayla ısınıyoruz ama kışlarda uzun sürmüyor, Şubat sonu yaz geliyor, 20 derece soğuk mu? Biz üşümüyoruz bu sıcaklıkta, hatta bunalıp mutfak camını, balkon kapısını açtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?