yavaş yavaş çözecez olayı ınanıyorum benevet bana demiş .
eskiler başkaydı kız . demi . benim b12 biraz eksik.
genelde balık hafızamla bilinirim . ama bak hatırtadım herkesi.
Benim de favorimsiniz, kim niye sikayet eder ki manyak dolu memleket.
Siyasetten seviyorum sizi ben gidemiyorum, cımbızlı teyze canımı yakıyor
hatırladınmı bilmiyorum ama ben hatırladım seni benipke falanda vardıahh evet bir ara epey kafayı takmıştım ordan tanışıyoruz
Şimdi de çocuğun vücut sıcaklığını ölçüp sorarmışelamlı pişman olmasa bari.yarın belli olur
ben de ilk 2009 da almıştım üyelik .Aynen tam 10 sene oldu sorunsuz gidiyorum işte.
ben de ilk 2009 da almıştım üyelik .
o zaman ikinci çocuğu düş ünüyordum .
piyangodan 3. de geldi . kpss topiğinde yazdım çok uzun zaman . ders çalışırken . sonra atandım .
ev hanımlığı bitti vs .
ne günler geldi geçti.
güzel . zaten başka kimse yok ki konuşacak . yalnızız iş yerinde . bugün iş yok . böyle geldik gideceğiz inşallah eve.
Hep bakıyor az yorum yapıyorum.Aleni faşist dedi birisi..
Siyaset can damarı buranın,sende oradaydın demi çok kişi oluyordu bazen çıkaramıyorum üyeleri bide nickler değişince.
oh oh . maşalallah .Maşallah onlara annesi,benimde torun oldu bir tane kızımız var 4.ayı bitti.
ben de gittim . kendine iyi bak .ben çıktım.yarın görüşürüz
ben çıktım.yarın görüşürüz
ben çıktım.yarın görüşürüz
Hep bakıyor az yorum yapıyorum.
Elimin ayarı kaçıyor sinirlerim hopluyor gitmiyorum fazla
oh oh . maşalallah .
ay ben hiç o günleri düşünemiyorum .
görürüz inşallah .
gelin baksın ben seveyim .
kendi çocuklarımızdan bi şey anlamıyoruz . hiç susmuyorlar eve gidince. . maşallah dil fırıncının küreği sanki.
Evet yine takılır kesin mapısa düşerimSeçim zamanları ekşınlı oluyor orası.
Aynı benHuysuz olduğum doğrudur, ne yapayım huyum böyle :))) siz burada bir çekiyorsanız evdekileri düşünün birde, sol kaş hafif kalkıp suratım aksileşince herkes çil yavrusu gibi dağılıyor, günaydın derken on kere düşünüyorlar, benim için gün aymadıysa yandıklarının resmidir
Ben ipek yok galiba gitti o yada nicki değişti hiç göremiyorum senin bebiş büyüdü mü maşallah bu aradahatırladınmı bilmiyorum ama ben hatırladım seni benipke falanda vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?