2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

günaydın .
akşam eve geçince yapayım
geçmiş olsun . her gün meyve yiyor musun .
özellikle şu önümüzdeki 3 ay mutlaka her gün 1 porsiyon meyve ye .

zencefil tüket .
taze olarak alabilir ve içme suyuna 1 dilim koyabilirsin . hem aroma verir hem de şifa .

Vitaminde al hemen önlemini alırsın.
tv de ne izliyorsun .

günaydın .
çok yorulmuşum . akşam pert şekilde uyuyakaldım koltukta.
saat 11 buçuktu.
işler bitti . çocuklar geçe kaldı yatmakta. ödevlere yardım ettim . eşim süt getirmiş onu kaynattım . içirdim çocuklara.
büyük boğazı şişmiş ama acımıyor dedi. ona gıcık oldum. yemez içmezlerden . zayıf . bi de çok hareketli. hemen hasta olur bebekliğinden beri. sık sık boğazı şişiyor bu ara. 10 güne bi .
ateş falan olmuyor ama stresi beni etkiliyor .
diğerlerine de bulaşırsa vs diye. bir de o genelde hastalanınca o gece kabus görür , kusar , bağırır çağırır .

ya aslın ara öğünlerimde meyve yiyordum.şu ara yemez oldum

ya aslın ara öğünlerimde meyve yiyordum.şu ara yemez oldum
kendine bak kuzum . sen kendine iyi bakacaksın . ev halkı senin eline bakıyor .
kendime çok iyi bakarım . çünkü 3 çocuk sürekli aktif. eşim de geç geliyor . ben hasta gibi olsam bile adamın eli ayağına dolaşıyor . çocuklar küçük diye sanıyorum .

dün markete gittim.dünya bi eksik vardı.özellikle sebze meyve.eve geçtim annem uyuyor rahatsızlanmış.yemek yapmış.hemen babama çocuklara hazırladım onlar yedi.sonrasında annemi uyandırdım beraber yedik.alınanları yerleştirdim.buzdolabını düzenle.elden geçti.annem sütlaç yapmış onları ikram ettim.çay demledim.çocuklara ıhlamur.onları verdim.bulaşıkları yerleştirdim.çöp vardı.onları çıkardım.saat 11 gibi uyutmaya götürdüm üzerlerini değiştir.küçüğün bezini değiştir.süt istediler owwwwww...çocuklarla o ara bende bayılmışım

okurken ben yoruldum

dün herkesler pert olmuş sanırım ben hariç

çok haklısın.neyseki şu ara annem evde.yemek tatlı falan hep hazırdı.evi süpürmüş o haliyle.çamaşır vardı yıkanmış onları toparlamış.kayın valide olsaydı bide bu kadar iş bana kalacaktı.eşimde yok.o olduğunda yardım eder

benim de akşam böyleydi canım .
sen kayınvalidenle kalmıyor muydun .
annen baban ne ara geldi. kv nereye gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…