kışın en gıcık yanı bu sanırım .çocukarın hastalanması yada hastalanırlarsa korkusutv de ne izliyorsun .
günaydın .
çok yorulmuşum . akşam pert şekilde uyuyakaldım koltukta.
saat 11 buçuktu.
işler bitti . çocuklar geçe kaldı yatmakta. ödevlere yardım ettim . eşim süt getirmiş onu kaynattım . içirdim çocuklara.
büyük boğazı şişmiş ama acımıyor dedi. ona gıcık oldum. yemez içmezlerden . zayıf . bi de çok hareketli. hemen hasta olur bebekliğinden beri. sık sık boğazı şişiyor bu ara. 10 güne bi .
ateş falan olmuyor ama stresi beni etkiliyor .
diğerlerine de bulaşırsa vs diye. bir de o genelde hastalanınca o gece kabus görür , kusar , bağırır çağırır .
annen olmasa dün herhalde hastalanırdın yorgunluktan eşin neredeçok haklısın.neyseki şu ara annem evde.yemek tatlı falan hep hazırdı.evi süpürmüş o haliyle.çamaşır vardı yıkanmış onları toparlamış.kayın valide olsaydı bide bu kadar iş bana kalacaktı.eşimde yok.o olduğunda yardım eder
ne güze bi mesaj günaydın
okurken ben yoruldum
tabisi güzel olacakne güze bi mesaj günaydın
allah bilir dışardaydın demidün herkesler pert olmuş sanırım ben hariç
zaten kv ler gelinlerine acımaz ki.çok haklısın.neyseki şu ara annem evde.yemek tatlı falan hep hazırdı.evi süpürmüş o haliyle.çamaşır vardı yıkanmış onları toparlamış.kayın valide olsaydı bide bu kadar iş bana kalacaktı.eşimde yok.o olduğunda yardım eder
arada annemler gelir ama sende bir yada iki defa.iki hafta kadar kalırlar.geçen hafta geldiler.kayınvaldem evine geçti.benim de akşam böyleydi canım .
sen kayınvalidenle kalmıyor muydun .
annen baban ne ara geldi. kv nereye gitti.
ooo meyve çoook severim . bayılılım.bende yememe içmeme pek dikkat etmiyorum meyvede sevmem zaten pek ya.
evet .kışın en gıcık yanı bu sanırım .çocukarın hastalanması yada hastalanırlarsa korkusu
iki hafta kadar şehir dışında.geçen haftadan beri yokannen olmasa dün herhalde hastalanırdın yorgunluktan eşin nerede
dikkat etmemiz lazımbende yememe içmeme pek dikkat etmiyorum meyvede sevmem zaten pek ya.
bende dün eve gittimben düşün hep yaptım hem yazdım üstüne bide okudum tekrar
tv de ne izliyorsun .
günaydın .
çok yorulmuşum . akşam pert şekilde uyuyakaldım koltukta.
saat 11 buçuktu.
işler bitti . çocuklar geçe kaldı yatmakta. ödevlere yardım ettim . eşim süt getirmiş onu kaynattım . içirdim çocuklara.
büyük boğazı şişmiş ama acımıyor dedi. ona gıcık oldum. yemez içmezlerden . zayıf . bi de çok hareketli. hemen hasta olur bebekliğinden beri. sık sık boğazı şişiyor bu ara. 10 güne bi .
ateş falan olmuyor ama stresi beni etkiliyor .
diğerlerine de bulaşırsa vs diye. bir de o genelde hastalanınca o gece kabus görür , kusar , bağırır çağırır .
ay hiç gelmesin .arada annemler gelir ama sende bir yada iki defa.iki hafta kadar kalırlar.geçen hafta geldiler.kayınvaldem evine geçti.
of ne çok iş varmış sizde dün akşam .bende dün eve gittim
oglanla biraz koklaştık
daha sonra tuvalet banyoyu yıkadım hemen
üzerimi değiştirdim
bakıcımız sagolsun camasırları katlamış onları yerleştirdik oğlanla.
ev biraz dağınıktı evi toparladım sonra eşim geldi
onlar içeride oynarken yemeği hazırladım yemek yedik eşim yemekten kalanları toparlarken
bende balkon yıkadım ortalığı üstün körü süpürdüm. tekrar camasır attım
sonra oturabildik
mısır patlattım hep birlikte yedik
oglanla oynadık derken saat 9 30 oldu
babası oglanın alt üstünü değiştirdi sütünü içirdi masalını okudu yatırdı
bende o ara camasır serdim bulaşık makinesi bitti onu yerleştirdim mutfagı toparladım tekrar.
oyuncakları toparladm corba koydum
yarının yemek planını hazırladım , sonra eşim oglanı uyutmuş olarak geldi saat 10.45 felan
biraz oturduk yattık.
biz iş bölümü yapıyoruz yoksa pert olurum bende o oglanı uyuturken bana yaklaşık 45 dakika kalıyor o ara motor takmış gibi dolanıyorm evde
öyle kektir poğacadır , tatlıdır olaylarına giremiyorum enerjim yetmiyor
görünürde merhametlidir benimki.hekes çok sevimli bulur .ayy keşke senin gibi kayınvalidemiz olsa derler.ama hani derlerya içi beni dışı seni.çocuklarıma bakıyor.çok bişey demek istemiyorum.kendini çok çekiyor.sanki yaptıklarını beğenmiyormuşum gibi davranıyor.yani oğluna öyle yansıtıyor.zaten kv ler gelinlerine acımaz ki.
acır gibi görünür ama düşmanlar sanki.
yani ne yapsan yaranamazsın . ne yapsan beğenmez . en güzeline burun kıvırır .
benimki öyle.
hani sever gibi yapar ama burnunu da kıvırır .
niye böyle bunlar bilmiyorum .
sessiz olduğumuzdan sanıyorum . ben kv deme bi şey demem . 15 yıllık gelinim . öyle kötü sözüm olmamıştır . çok zorlarsa artık o zaman .
uzak oludğumuzdan sabır çekiyorum .
o da bana sabır çekiyordur kendince eminim .
herkes birbirinden dertli.
artık koptum ben kendisinden iyice. soğuttu sağ olsun .
yok kız valla kışın pek dışarı cıkmayız hafta içiallah bilir dışardaydın demi
ah hanım abla ahBizde çok ekşın yok eşim gelir yemek yeriz çay kahve derken uyuma vakti gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?