2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

yapsın yapmasın çok tınlamıyorum ama şu zoruma gidiyor.belki anlattım tekrarı olacak.olayı tam hatırlamıyorum ama yemek yapmayacaktım sanırım hasta falan mıydımki .neyse.böyle bi saat falan geçti ben geldikten sonra.eşim bende baya sonra geliyor. baktı benden ses yok dedi ki o zaman kalakayım ben yemeği yapayım.şimdi oğlum aç gelir.işte kırıldığım nokta bu.yoksa yapmasın yemek yapmasın bişey.bende akşama kadar yokum.bende aç geliyorum

Böyle uzak kalmak daha mantıklı en azından kafan daha rahat olur..
Benim kızım var,mesela damatla telde konuşurken arada annecim der bana.

Kaynana kişisi ayıp etmiş ne olursa olsun o konuyu orada açıp konuşmaması gerekirdi.

Kilit nokta bu aslında,oğlum aç gelir.

Madem kalıyorsun bir işede el uzat demi.
yani bir otalığı toparlamak ne biliyim
bir çorba koymak çamasırları varsa katlamak çok zor değil ki sende o evde yaşıyorsun zaten oglu istediği zaman akan sular duruyor. yani bunu kim olsa yapar
ileride benide kv olacağım belki allah nasip ederse
torunuma bakmam gerekirse seve seve bakarım
eğer olurda oglumun evinde bakarsam
ben dayanamam gelinime yardım ederim inan ederim yani..

yok öyle beğenmeme huyu yoktur.yaptığımı yer.ama ne bilim değişik işte.kontes edasında.eve geliriz ay şöyle yoruldum vah şöyle yoruldum çok oyun oynadık vs der oğluna.oda dur anne arkana yastık,anneme çay vereyim,yatağına götüreyim dört döner etrafında.annem diyorki.çocukların hiç ağırlığı yok.öğle uykusuna yatıyorlar yaklaşık 2,5 saat.kendi kendilerine oynuyorlar.iki farklı anlatım.

Benimde k.validem sürekli söylerdi beraber olduğumuz zamanlarda.
Kocana göre yap biz ne olsa yeriz derdi.
Cinnet anıma denk geldi bir gün,aynı şeyleri söyleyince dayanmadım bende.
Bok yesin oğlun dedim.
Düzeldimi yok hala arada söyler,farkına varıncada sende yersin der

tek cocuk olsa belki daha fazla yorulur ama 2 tane onlar zaten birbirleri ile oynarlar ki

Zormu geliyor bananemi diye düşünüyor anlamak zor aslında.
Bir tencere yemek yapmak zor geliyorsa gelmesin daha iyi.

bende tek cocugum ve hiç iyi birşey değil ya.

Biz hep gurbettteydik yıllarca,birde kalça çıkığı vardı ameliyat filan derken 2.göze alamadım.

en güzelini sen yapmışşın
misk de yakında bir cinnet geçirirde ne kadar dayanacak bakalım
zaten erkek tarafı nedense gelinleri üvey gelin gibi görüyor ya bildiğin..
tabi eşler bunu görmüyor o ayrı

eşim çok seviyor.işim varsa elimden alır.bi kek çırpı ver der çayın yanına.çay demlene kadar hazır oluyor zaten.ben migrosun eklerini alırım arada, 101den de profiterol alırsam alırım.oda çok nadir

ama şimdi söyle bir açıdan bakmak lazım
kadın torunlarına bakmak için evini bucağını kapatmış oglunun evinde kalıyor
ve 2 tane cocuk ile baş geliyor akşama kadar
sence bu bakış acısı ile bakıldığında yardım etmsini istemek benciliğe girmez mi.
annemde düşük yapmış bir kere sonra bir dahada olmamış
bende oglanı kardeşsiz bırakmak istemiyorum ama gözüm yemiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…