yapsın yapmasın çok tınlamıyorum ama şu zoruma gidiyor.belki anlattım tekrarı olacak.olayı tam hatırlamıyorum ama yemek yapmayacaktım sanırım hasta falan mıydımki .neyse.böyle bi saat falan geçti ben geldikten sonra.eşim bende baya sonra geliyor. baktı benden ses yok dedi ki o zaman kalakayım ben yemeği yapayım.şimdi oğlum aç gelir.biraz daha sabret canm cocukların için görmezden gel boşver takma kafana yardım da etmesin o onun vicdanına kalmı şzaten
ama ben eminim kendi kızı olsa asla dayanamazdı..
zaten kimse karşısındaki insandan dip bucak temizlik beklemez ne biliyim evimi bal dök yala demez
be n sadece bakıcımla yemek olayını konuşmuştm
diğer işleri inan içinden geldiği için yapıyor cogu zaman hatta bırak yapma kalsın diyorum
olsun ben rahat edemem ne olacak oglan zaten 2 saat uyuyor diyor
evet ama artık bende bitti.
hiç aramıyorum . sormuyorum artık .
iyi bile dayandım bence.
15 yıl .
uzaktan diye belki.
sen de kv sin . oğlundan mı kızından mı kv sin.
bu yaz büyük oğlanı ona bıraktık.
2 ay kaldı onda.
arkadaşları ile buluştuğunda oğlumu da götürmüş .
bi kez bi kadınla oturmuşlar .
oğlan diyor ki . babaannem bana dedi ki , baban bu teyzenin kızı ile arkadaştı. kadınla bakışmışlar gülüşmüşler .
benim oğlan da kadına bakmış sinirli sinirli. . eskidendi oğlum demiş . ben seni anladım demiş . kızma , demiş .
yani kv min aklında bi kız varmış demek ki. onu alamayınca bunca yıl atarı gideri demek .
evet kalıyor ama kızcağıza resmen bilinçli yardm etmiyor o yüzden sinir bozuyor birazHafta içide kalıyor o zaman.
yapsın yapmasın çok tınlamıyorum ama şu zoruma gidiyor.belki anlattım tekrarı olacak.olayı tam hatırlamıyorum ama yemek yapmayacaktım sanırım hasta falan mıydımki .neyse.böyle bi saat falan geçti ben geldikten sonra.eşim bende baya sonra geliyor. baktı benden ses yok dedi ki o zaman kalakayım ben yemeği yapayım.şimdi oğlum aç gelir.işte kırıldığım nokta bu.yoksa yapmasın yemek yapmasın bişey.bende akşama kadar yokum.bende aç geliyorum
senin cocuk 1 tane mi ?Tv seyrederken dizide filan şöle böyle olacak der konuşur içine eder
evet kalıyor ama kızcağıza resmen bilinçli yardm etmiyor o yüzden sinir bozuyor biraz
zaten cocuklarına bakıyor abla yardm etmek zorunda değil elbet fedakarlık yapıyor ama kasıtlı bir durum var resmen ortada yani.
hah bende bunu anlatmaya çalıştım tam yardım etmemesi sıkıntı değil sıkıntı olan bu durum işte olayın kilit noktası yazık bu kızcağızaKilit nokta bu aslında,oğlum aç gelir.
senin cocuk 1 tane mi ?
hah bende bunu anlatmaya çalıştım tam yardım etmemesi sıkıntı değil sıkıntı olan bu durum işte olayın kilit noktası yazık bu kızcağıza
yani bir otalığı toparlamak ne biliyimMadem kalıyorsun bir işede el uzat demi.
yok öyle beğenmeme huyu yoktur.yaptığımı yer.ama ne bilim değişik işte.kontes edasında.eve geliriz ay şöyle yoruldum vah şöyle yoruldum çok oyun oynadık vs der oğluna.oda dur anne arkana yastık,anneme çay vereyim,yatağına götüreyim dört döner etrafında.annem diyorki.çocukların hiç ağırlığı yok.öğle uykusuna yatıyorlar yaklaşık 2,5 saat.kendi kendilerine oynuyorlar.iki farklı anlatım.aynı benimki.
beğenmiyor da .
benim kv de dışarı iyi .herkese iyi . bana bi tavırlı .
bazen aleni belli eder . çoğu zaman bıyık altından konuşur . mır mır .
yaşı da genç hee. 58 yaşında. 17 yaşında anne olmuş .
niye böyleler bilmiyorum .
çoğu insana göre temizlik hastasıyım . ama kv me göre pis
çok insan yemeklerimi beğenir . ama kv dem benim yaptığımı yemez .
bazen tatilde giderken yol için yaptıklarımı onlarda çıkaırırz . asla tadına bakmaz . asla . çöpe atar .
yani bu kadın emek vermiş . yapmış . oğluda der . anne bak dilek onu çok güzel yapar . bi tadına bak . asla bakmaz .
ne isem artık ben .
sonra 5 vakit namaz .
beni zorla sevsin demiyorum . ama yani bu kadar da gözüme sokmasın .
çok şükür ki aramız 7 -8 saatlik mesafe.
bende tek cocugum ve hiç iyi birşey değil ya.Evet 1 tane 29 yaşında kızçem.
tek cocuk olsa belki daha fazla yorulur ama 2 tane onlar zaten birbirleri ile oynarlar kiyok öyle beğenmeme huyu yoktur.yaptığımı yer.ama ne bilim değişik işte.kontes edasında.eve geliriz ay şöyle yoruldum vah şöyle yoruldum çok oyun oynadık vs der oğluna.oda dur anne arkana yastık,anneme çay vereyim,yatağına götüreyim dört döner etrafında.annem diyorki.çocukların hiç ağırlığı yok.öğle uykusuna yatıyorlar yaklaşık 2,5 saat.kendi kendilerine oynuyorlar.iki farklı anlatım.
yani bir otalığı toparlamak ne biliyim
bir çorba koymak çamasırları varsa katlamak çok zor değil ki sende o evde yaşıyorsun zaten oglu istediği zaman akan sular duruyor. yani bunu kim olsa yapar
ileride benide kv olacağım belki allah nasip ederse
torunuma bakmam gerekirse seve seve bakarım
eğer olurda oglumun evinde bakarsam
ben dayanamam gelinime yardım ederim inan ederim yani..
bende tek cocugum ve hiç iyi birşey değil ya.
Benimde k.validem sürekli söylerdi beraber olduğumuz zamanlarda.
Kocana göre yap biz ne olsa yeriz derdi.
Cinnet anıma denk geldi bir gün,aynı şeyleri söyleyince dayanmadım bende.
Bok yesin oğlun dedim.
Düzeldimi yok hala arada söyler,farkına varıncada sende yersin der
eşim çok seviyor.işim varsa elimden alır.bi kek çırpı ver der çayın yanına.çay demlene kadar hazır oluyor zaten.ben migrosun eklerini alırım arada, 101den de profiterol alırsam alırım.oda çok nadirben yinede yapamıyorum ya o konuda beceriksizim sanrm hiç enerjim yetmiyor ve yiyende olmuyor
ben yemem eşimde yemez oglanda sevmez pek öyle şeyleri
canımız tatlı isterse güvendiğim bir pastaneden alıyorum
a101 sütlacı cok güzel mesela ordan alıyorum işte.. sadece misafir geldiği zaman yapılır
ama şimdi söyle bir açıdan bakmak lazımZormu geliyor bananemi diye düşünüyor anlamak zor aslında.
Bir tencere yemek yapmak zor geliyorsa gelmesin daha iyi.
Biz hep gurbettteydik yıllarca,birde kalça çıkığı vardı ameliyat filan derken 2.göze alamadım.
Tv seyrederken dizide filan şöle böyle olacak der konuşur içine eder
evet hafta içi beraberiz.kışları arada gitmediği olur haftasonalrıda kalırHafta içide kalıyor o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?