benimde evim ısıyacak naberBende ki nasıl bir sapık fantazi olmuş, bi manyakta benim sanki
Bende ki nasıl bir sapık fantazi olmuş, bi manyakta benim sanki
Gözün aydın cicim hadi bakalımbenimde evim ısıyacak naber
daha gözüm felan aydın değil bakalım ne olacak.. göreceğizGözün aydın cicim hadi bakalım
önemli olan niyettir, niyet etmişsiniz yalıtım yapmaya iştedaha gözüm felan aydın değil bakalım ne olacak.. göreceğiz
Ben onları 3 e ayırırım yontulmamış, az yontulmuş, sanat eseribu erkekler neden bukadar kaba yahuuu.sinirim hopladı
doydunmuney be
Ben onları 3 e ayırırım yontulmamış, az yontulmuş, sanat eseri
Ne oldu canım, yontulmamış denk geldi sanırım
oha çüşş nasıl yaniöküze denk geldim.elektrik sobası vardı ısınıyordum.adam geldi zank diye fişi çekti.aldı gitti.kupam elimde kaldım öylece.odama geçtim bende
Yuhhhöküze denk geldim.elektrik sobası vardı ısınıyordum.adam geldi zank diye fişi çekti.aldı gitti.kupam elimde kaldım öylece.odama geçtim bende
çay aldığımız bölüm var.orda yok.kilima takacaklar.az durdum bende arkadaşlarla çay içiyordum.üşüdüm sobanın yanına geçtim.öküz yemin ederim.dağdan inme .ay neyse.kapatalım en iyisioha çüşş nasıl yani
çay aldığımız bölüm var.orda yok.kilima takacaklar.az durdum bende arkadaşlarla çay içiyordum.üşüdüm sobanın yanına geçtim.öküz yemin ederim.dağdan inme .ay neyse.kapatalım en iyisi
yok tek değilim odam sıcak ha giderken bide diyorki herkes odasında ısınsın.odası soğukmuşnefret ederim öyle tiplerden ayu ya
odanda tekmsin peki gel ben seni ısıtıyım pampa hırkamla
kocan niye gitti iş için mi gönderiyorlaryok tek değilim odam sıcak ha giderken bide diyorki herkes odasında ısınsın.odası soğukmuşısıt vallaha kocamda yok zaten kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?