2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ya şimdi sabahki konulara baktım nasıl bi zihin bozukluğudur arkadaş.görümcem eşimle demiş.tamam konu fake okey anladık ama bir insan hangi kirlilikle böyle şeyler yazabilir.kadınların reglisiyle dalga geçebilir.bu adam ya evli yada bekar.bununla bir kadın nasıl beraber olabilir.bilemezki böyle kirli beyinli olduğunu korkunç ya .bundan olacak çocuklar peki.üzüldüm ya yemin ederim canım sıkıldı.eğlen ok dalga geç onada ok ama çok çok çirkin yahu

rezil ötesi ya ve bu insanlar hayatta biryerlerde nefes alıp veriyor düşün sene..

akşam eve gidince iş çok bana ya
bakıcımız fasulye yaptı yeşil fasulye yazdan dolaba atmıştım
kv kp gelir kesin köpük döşenecek eşim işten erken cıkacak
yanına bir pilav lazım brde salata ortalığı toparla ev komple dagılacak ah ah
ben akşam yemem zaten bugünlük limit doldu yeter bana

rezil ötesi ya ve bu insanlar hayatta biryerlerde nefes alıp veriyor düşün sene..
nedir necidir yani.kadınlarla dalga geçecem diye bu kılığa bürünülmez.düşünsene bir öğretmen olsa evlatlarımız bunun elinde.

nedir necidir yani.kadınlarla dalga geçecem diye bu kılığa bürünülmez.düşünsene bir öğretmen olsa evlatlarımız bunun elinde.
evet.. düşünmek bile istemiyorum düşündükçe ürperiyorum ya böyle sapıklarla aynı havayı soluyoruz

Beni de çıldırtan bu oldu, ergen bence ama bu potansiyel sapık ve heryerdeler

niye geliyorlarki

kızlar sezeryan sonrası normal doğum yapılabiliyormu
evet yapan var.ama yaptıran doktor sayısı az.bulunduğun yerde varmıdır bak bakalım netten.kesin kk da bulursun çok konu açıldı bunu üzerine

evet yapan var.ama yaptıran doktor sayısı az.bulunduğun yerde varmıdır bak bakalım netten.kesin kk da bulursun çok konu açıldı bunu üzerine
bizim burda yok ben özel bir hastanede doğum yapmıştım birde o doktorla görüşmek lazım
sen sezeryan mı oldun

Riskli ama yapanda var tabi canım.
Genelde dr pek tercih etmiyor
ben 2. cocugu birazda bu yüzden istemiyorum çok korkuyorum kuzum ya ben çok çektim özel hastanede yaptım ama bünyem kaldırmadı sanırım narkozu
6 saat sonra kendime geldim yogun bakıma almışlar beni.. tansiyon hiç düşmemiş zaten dogumada apar topar alındım

Her doğum farklıdır yawrum, yine aynı sorun olacak diye düşünme

üfleme.pilav yap bi salata bi ayran çokta yormaz seni.ev işine çok yüklenme bugün.stres yapma kendine
yok ya yapmıyorumda ne bilyim onlarla direk modum düşüyor misk ya.. sevemiyorum hiç sevemeyeceğim de.. o yüzden zor oluyor ama işte başka caresi yok sevmesekte saygı göstermek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…