evet sezeryan.riskli gebelik dedi doktor.bende muhtemelen yapamazdım zatenbizim burda yok ben özel bir hastanede doğum yapmıştım birde o doktorla görüşmek lazım
sen sezeryan mı oldun
Cuma yapsalar sende haftasonu temizlik yaparsin, hafta ici zor olacak sanayok ya yapmıyorumda ne bilyim onlarla direk modum düşüyor misk ya.. sevemiyorum hiç sevemeyeceğim de.. o yüzden zor oluyor ama işte başka caresi yok sevmesekte saygı göstermek zorundayız
neden genel anestezi gerçi bende genel istemiştimben 2. cocugu birazda bu yüzden istemiyorum çok korkuyorum kuzum ya ben çok çektim özel hastanede yaptım ama bünyem kaldırmadı sanırım narkozu
6 saat sonra kendime geldim yogun bakıma almışlar beni.. tansiyon hiç düşmemiş zaten dogumada apar topar alındım
ne bileyim ya.. çok korkuyorum dün bu konu açıldı eşimede söyledimHer doğum farklıdır yawrum, yine aynı sorun olacak diye düşünme
eşim yapar temizliğiCuma yapsalar sende haftasonu temizlik yaparsin, hafta ici zor olacak sana
sevmek zorunda değilsin ama büyük insanlar neticede saygında kusur etme onlar sana sagyı gösterdiği sürece.hergün sende değiller.dünya bi kadın beraber yaşıyor misal benyok ya yapmıyorumda ne bilyim onlarla direk modum düşüyor misk ya.. sevemiyorum hiç sevemeyeceğim de.. o yüzden zor oluyor ama işte başka caresi yok sevmesekte saygı göstermek zorundayız
30 yaş 2. için iyi bence bekle senne bileyim ya.. çok korkuyorum dün bu konu açıldı eşimede söyledim
beni beklerken aglamış hastanede annem perişan olmuş..
erken dogum oldu zaten oglum direk küveze alındı kilo kaybı çok oldu
çok rezillik çektim ben tansiyon sıkıntısı var bende
bugün 2. cocuk konusu acılınca yine içim ürperde
hanım ablada dedi ya çok arayı açma diye .. aman daha yaşım genç neyse
yok beklemez okadar eclip.hemen ısınacakCuma yapsalar sende haftasonu temizlik yaparsin, hafta ici zor olacak sana
Allah sabır versin bir an önce büyüsünler, okullarına giderler.sevmek zorunda değilsin ama büyük insanlar neticede saygında kusur etme onlar sana sagyı gösterdiği sürece.hergün sende değiller.dünya bi kadın beraber yaşıyor misal ben
ben yapardım aslnda ama kısmet olmadıevet sezeryan.riskli gebelik dedi doktor.bende muhtemelen yapamazdım zaten
şuan çok düşünme.benim ikinci öyle oldu.zaman geçsin yaşın küçük.benim yaş sıkıntılıydı olmuyordu süpriz oldu öyle diyerek kendimi avuttum.ne bileyim ya.. çok korkuyorum dün bu konu açıldı eşimede söyledim
beni beklerken aglamış hastanede annem perişan olmuş..
erken dogum oldu zaten oglum direk küveze alındı kilo kaybı çok oldu
çok rezillik çektim ben tansiyon sıkıntısı var bende
bugün 2. cocuk konusu acılınca yine içim ürperde
hanım ablada dedi ya çok arayı açma diye .. aman daha yaşım genç neyse
Bak dereceye bakmadım bugün kombi demedi yayok beklemez okadar eclip.hemen ısınacak
he len senn durumun çok vahimsevmek zorunda değilsin ama büyük insanlar neticede saygında kusur etme onlar sana sagyı gösterdiği sürece.hergün sende değiller.dünya bi kadın beraber yaşıyor misal ben
dmeeyecem artıkınBak dereceye bakmadım bugün kombi demedi ya
deme öyleben yapardım aslnda ama kısmet olmadı
benim oglan 35 haftalık doğdu zaten
kimin yüzünden ?
allahın cezası ailesi yüzünden
peki aynı yerden mi yarıyorlar misk.. dikiş farklı değl demişuan çok düşünme.benim ikinci öyle oldu.zaman geçsin yaşın küçük.benim yaş sıkıntılıydı olmuyordu süpriz oldu öyle diyerek kendimi avuttum.
ama öyledeme öyle
Bak dereceye bakmadım bugün kombi demedi ya
üf napalım üşeniyorsan özel taksimi tutalım allah allah.Hava soğuk dışarı çıkmam lazım ama üşeniyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?